LAAT DE HERFST MAAR KOMEN!🤎 FALL IN LOVE WITH SECOND HAND SHOPPING🤎
LAAT DE HERFST MAAR KOMEN!🤎 FALL IN LOVE WITH SECOND HAND SHOPPING🤎
cart SHOPPING BAG 0

MY STORY XOX DENIZ

NEW IN TOWN

NEW IN TOWN

Bloed, zweet en tranen! Maar ik ben geïnstalleerd in mijn bedrijfspand in Ridderkerk!

Nog niet alles is, staat en loopt zoals ik het hebben wil, maar dat komt wel. A big business starts small. 

READ MORE →


BOOMERANG Items is moving on!

BOOMERANG Items is moving on!

Hoog zomer, onwijze temps en ik zit midden in een verhuizing want eind van de maand moet ik mijn huidige woon- en werkplek hebben verlaten. 
Villa Kakelbont...

READ MORE →


TWEEDEHANDS & ONDERNEMEN

TWEEDEHANDS & ONDERNEMEN

Ik ben nu een paar weekjes verder sinds de officiële start van mijn BOOMERANG Items webshop. In mijn blog XOX DENIZ kun je lezen hoe het allemaal is ontstaan.  De afgelopen periode was hectisch maar wat krijg ik hier een kick van! De leuke reacties van vrienden, familie, blije klanten en ook de spanning natuurlijk. Deze laatste geeft me soms ook een onbestemd gevoel; heb ik hier goed aan gedaan, gaat het me allemaal lukken? Ondernemen met power Het is heel normaal dat de twijfel af en toe toeslaat, vaak gebeurt dit op momenten dat ik moe ben. Maar dan...

READ MORE →


LOVE OUR PLANET

LOVE OUR PLANET

We houden van shoppen en that´s all right
Accessoires voor in je woonkamer omdat je wel eens wat anders wilt. Speelgoed voor je kind dat beter aansluit op zijn leeftijd. Een warme

READ MORE →


GESLAAGD!

GESLAAGD!

Met kleine stappen ben ik begonnen met het verkopen van allerhande items van vrienden op social media. Tweedehands items dus; van kleding, interieur, boeken tot alles wat...

READ MORE →