Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

BOOMERANG ITEMS BOUTIQUE


Een online kringloopwinkel is tegenwoordig helemaal hip en online shoppen bespaart je niet alleen tijd, je doet het wanneer het jou uitkomt. Maar we houden ook van gezelligheid en socializen. In een fysieke kringloopwinkel kun je heerlijk struinen, mensen ontmoeten en kringloop-pareltjes voelen en zien. Alleen of samen met een vriendin, heerlijk kringloop shoppen! Menselijk contact maakt niet alleen het leven maar ook het winkelen waardevol en is vooral heel gezellig. Ook ik geniet daarvan en daarom ben ik zo happy met mijn binnenkort te openen BOOMERANG Items Boutique! Wat een geweldige kans om dit te mogen doen. BOOMERANG Items Boutique is coming soon

Het is heel gedurfd in deze bizarre tijden, I know. Maar ja, ik volg zoals altijd mijn hart, dan kan het eigenlijk niet fout gaan. Wie niet waagt, die niet wint.
Via deze BIB-page houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen en hoop je snel te mogen begroeten in BOOMERANG Items Boutique. 

Het huurcontract is getekend en op 1 december 2021 mag ik de sleutels in ontvangst nemen van ¨mijn winkelpandje¨ aan de Sint Jorisstraat 13 in Ridderkerk. Een karakteristieke straat in de oude dorpskern van Ridderkerk die perfect past bij de uitstraling van BI. De wet van aantrekking??!!!
En waar zou ik zijn zonder al die lieve mensen uit mijn inner circle! Spontaan boden ze hun hulp aan voor het nodige schilder- en kluswerk, inrichting en alles wat er bij komt kijken. Geweldig dat ze net zo enthousiast zijn als ik en mij helpen met het waarmaken van mijn dromen. 
Met zijn allen gaan we de schouders eronder zetten want ik wil medio december de deur openen. Gaat lukken! Bedankt alvast lieve vrienden.

Over de openingstijden moet ik nog even nadenken. De werkzaamheden voor de BI-online kringloopwinkel, zoals fotograferen en invoeren, moeten ook doorgaan. Gelukkig liggen beide panden dichtbij elkaar. 

Wordt vervolgd...

UPDATE 03-12-2021

Yes! Ik heb de sleutels ontvangen en natuurlijk heb ik van dit spannende moment leuke foto´s gemaakt en mijn blog Dream it & make it happen! geschreven.
Dezelfde avond nog zijn we gaan klussen en verven. De voorbereidingen, zoals het uitzoeken van mooie verfkleuren passend bij de uitstraling van BI, had ik al getroffen. Natuurlijk steun ook ik in deze tijden de kleinere, lokale ondernemers. De verf en benodigdheden heb ik bij Hay in Ridderkerk gekocht. Wat een service. Arsen bedankt voor je advies. 
Met schroevendraaiers, spotjes, afplaktape en -folie, verfkwasten en -rollers stonden mijn familie en vrienden klaar om de lichtpunten en muren aan te vallen.
Maar eerst hebben we geproost met bubbels en heeft Cindy een smudge ritueel met salie uitgevoerd. Mijn winkelpand is ingewijd en gereinigd. Voorspoed & geluk gegarandeerd! 
De bestickering voor de ramen en het afdakje zijn besteld en de nieuwe folders liggen al klaar. Aan de BI-vlag wordt ook gewerkt. Zo, nu snel weer naar de opslag voor afhandeling van bestellingen en de maandafsluiting. Het wordt een drukke decembermaand, ik heb er zin in!

Wordt vervolgd...

 VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

KRINGLOOPWINKEL BOOMERANG ITEMS BOUTIQUE