BOOMERANG ITEMS BOUTIQUE

BOOMERANG Items Boutique, een first class, second hand items kringloopwinkel in Ridderkerk!
Een online kringloopwinkel is tegenwoordig helemaal hip en online shoppen bespaart je niet alleen tijd, je doet het waar en wanneer het jou uitkomt. Snel die te gekke vintage spiegel bestellen of op je gemak door de webshop heen scrollen op zoek naar een tweedehands vloerkleed. Heel praktisch en relaxed en binnen een paar dagen kun je genieten van je bestelling.
Maar je wilt er ook wel eens op uit, een frisse neus halen en gezellig onder de mensen zijn. In BOOMERANG Items Boutique kun je heerlijk struinen, anderen ontmoeten en mijn kringloop pareltjes of de met liefde uitgezochte Handpicked Items voelen, zien én ervaren. Wil je dat leuke jurkje, die toffe spijkerbroek of tweedehands sneakers passen, ook dat kan.  
Kringloop shoppen, alleen of samen met een vriendin of partner, is gewoon heerlijk! Menselijk contact maakt niet alleen het leven maar ook het winkelen waardevol en het is bovendien héél gezellig. Ook ik geniet van een leuk gesprek met mijn klanten. Ik geef ze graag advies en tips en daarom ben ik zo happy met BOOMERANG Items Boutique!  

Karma kaart van BOOMERANG Items

Met de Karma kaart krijg je bij elke besteding van € 10,- in de BOOMERANG Items Boutique een stempel op je spaarkaart. Bij een volle kaart krijg je op je volgende aankoop € 10,- korting. De 1e stempel krijg je trouwens van mij. That´s Karma! Shoppen in de boutique is gewoon veel gezelliger. 

Openingstijden

Van woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur is de boutique geopend en kun je gezellig binnenwandelen. Op overige dagen kun je op afspraak langskomen. Mail, chat, bel of app voor de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

De BOOMERANG Items kringloop pareltjes zijn voornamelijk verdeeld over de boutique en de opslag.
Als je iets in het bijzonder wilt bekijken of kopen, dan kun je in de beschrijving zien waar het item zich bevindt. Staat het in de opslag, geef me dan een belletje en ik zorg dat het in de boutique staat als je langskomt. Gewoon vrijblijvend hoor, kopen staat je vrij.

Je mag natuurlijk ook via de webshop bestellen en in de boutique afhalen.

Hier vind je ons

Het adres van BOOMERANG Items Boutique is Sint Jorisstraat 13, Ridderkerk.
De O staat voor de opslag, de B voor de boutique en de P staat voor parkeermogelijkheid vlakbij de boutique. Kom je iets zwaars ophalen dan kun je natuurlijk even op de oprit van de boutique gaan staan. 

BEREIKBAARHEID BOOMERANG ITEMS BOUTIQUE

 Leuk je te ontmoeten!

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP