ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

EEN HEREN SJAAL & MORE TRENDY ACCESSOIRES

Trendy accessoires zijn er niet alleen voor vrouwen. Steeds meer mannen maken hun outfit af met bijvoorbeeld een heren sjaal, oorbellen, armbanden of een tas.
De moderne, hippe man van nu geeft uitdrukking aan wie hij is; zelfbewust en uniek. Dit vind ik persoonlijk een heel positieve ontwikkeling! 

What makes a man? Trendy accessoires!

Het is mooi om te zien dat mannen zich steeds meer bezighouden met hun uiterlijk. Ze verzorgen zich beter en maken met trendy accessoires hun look helemaal af. Helemaal te gek, als een man met een verfijnde of juist stoere heren sjaal net die finishing touch aan zijn outfit geeft. 
Heren sieraden worden ook steeds meer gedragen, van horloges, ringen, oorbellen tot armbanden. Hippe merken brengen allerlei sieraden op de markt. Er zijn dure horloges maar gelukkig wordt er ook betaalbare bijouterie ontworpen van kwalitatief goede materialen zoals zilver, leer en staal. Heel mannelijk, heel cool

Een man met een tas? Ja, en dan niet die eeuwige, vierkante kantoortas of saaie rugzak! Het assortiment is de laatste jaren enorm uitgebreid dat er voor elke gelegenheid tassen ontworpen zijn. Hippe, stoere of zakelijke tassen, zoveel keus en zo gaaf.

Gelukkig is kringloop shoppen ook een trend geworden en kunnen échte mannen bij BOOMERANG Items terecht voor een stoere heren sjaal of riem maar ook goedkope sieraden of voor een ¨schoudertas heren sale¨. 
Dus mannen, laat zien wie je bent met trendy accessoires. 

Tweedehands shoppen is slim shoppen; je koopt toffe merken én je houdt geld over om nog meer van je leven te genieten. 
Shop tweedehands herentassen & accessoires online.
Nu je er toch bent, kijk ook eens bij mijn collectie Tweedehands Herenkleding.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te voelen en te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
En mocht je advies willen, 
just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP