EEN TWEEDEHANDS SPIEGEL, DECORATIEF, FUNCTIONEEL MAAR VOORAL VOORDELIG

In mijn hal hangt er één, een tweedehands spiegel. Een toffe vintage spiegel, die mijn hal de finishing touch geeft. Leuk dat de vintage spiegel weer helemaal terug is van weggeweest want deze is voordelig, decoratief én functioneel. Als ik de deur uitloop, werp ik nog een laatste blik in mijn tweedehands spiegel. I like what I see, let´s go! Dat geldt trouwens niet voor de maandagochtend.

Een tweedehands spiegel in alle stijlen en voor elke ruimte in je huis

Een spiegel is er niet alleen voor de badkamer of het toilet. We gebruiken spiegels steeds meer als woonaccessoire voor elke ruimte in ons huis. In de hal, woonkamer of slaapkamer, de spiegel is er vooral voor de finishing touch. Naast sfeer creëer je door het plaatsen van spiegels ook nog eens een ruimtelijk effect. Mooi meegenomen, zeker als je klein woont.

De tweedehands spiegel is er in alle vormen, maten en materialen. Een vintage spiegel van hout, gouden spiegels à la Franse stijl, de Bohemian spiegel van rotan of de minimalistische spiegel met een dunne zilveren rand. Er is zoveel keus; grote, ronde spiegels en ook de vierkante spiegel of een spiegel in hexagon-formaat.
Waar ga jij voor? Bij BOOMERANG Items zul je zeker slagen als je een tweedehands spiegel zoekt die helemaal bij jouw woonstijl past. Mijn spiegels zijn niet alleen mooi, functioneel maar ook nog eens voordelig.  

BOOMERANG Items is een online kringloopshop met heel veel mooie tweedehands woonaccessoires en much more

Kies jouw toffe, tweedehands spiegel hier.

Of kom gezellig langs om de tweedehands spiegels in het echt te zien. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP