ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

GOEDKOPE DAMESKLEDING

Het leven wordt steeds duurder en we kunnen ons geld maar één keer uitgeven. We willen goed gekleed gaan maar we willen ook een gezellig thuis hebben én leuke ervaringen opdoen. Goedkope dameskleding kopen, is having it all.

Goedkope dameskleding = hippe kringkloop kleding 

Wie beweert dat goedkope dameskleding niet hip is, heeft een belangrijke trend gemist. Want het kopen van kringloop kleding is helemaal anno nu! Kringloop kleding is vandaag de dag niet meer oud en stoffig maar bestaat uit tweedehands merkkleding dames en goedkope spijkerbroeken dames van mooie kwaliteit, snit en goede merken. En door de zeer goede staat is de kleding niet van nieuw te onderscheiden. 

BOOMERANG Items is mijn online kringloopwinkel met een breed assortiment aan tweedehands items. Ik weet hoe belangrijk het is om je goed te kleden en je goed te voelen. Daarom selecteer ik voor jou de crème de la crème aan tweedehands dames kleding. Voel je vrouwelijk in een classy jurk, kleed je sophisticated in een blazer of ga gewoon lekker casual in een toffe spijkerbroek. Voor jou heb ik mooie, toffe en hippe merkjes maar ook tweedehands vintage kleding.
Goedkope dameskleding, tweedehands merkkleding dames en goedkope spijkerbroeken dames. Be hip, be smart!

Oordeel zelf en check mijn online Collectie Tweedehands Dameskleding!

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te zien, voelen en passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.

Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

 GOEDEKOPE DAMESKLEDING