Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

GOEDKOPE KINDERSCHOENEN

Wil je goedkope kinderschoenen kopen? Waarom kies je dan niet voor tweedehands kinderschoenen!
Kinderen en babies groeien zo snel uit hun schoenen dat deze amper slijten. De schoenen zijn hierdoor nog niet gevormd en zeker nog een tweede leven waard. Tweedehands merk kinderschoenen zijn dus eigenlijk goedkope schoenen en een prima alternatief voor je kid(s), voor jou en je portemonnee

Tweedehands merk kinderschoenen = kwaliteit = goedkope kinderschoenen 

Je wilt dat je kind de beste schoenen draagt. Dan kun je eigenlijk alleen maar kiezen voor leren schoenen. Ze zijn waterdicht en ademen waardoor de voeten fris en droog blijven. Maar ook de juiste ondersteuning van de voeten is belangrijk. Leren schoenen zijn dus de beste keuze voor baby-, peuter-, kleuter- en andere kinderschoenen. 
Maar leren schoenen zijn prijzig en kinderen zijn er zo uitgegroeid. Daarbij wil je ook nog andere leuke dingen doen. Met tweedehands merk kinderschoenen kun je een hoop geld besparen en toch het beste voor je kind kiezen. 

Laten we eerlijk zijn, merk kinderschoenen zijn niet alleen beter maar zien er toch gewoon veel leuker uit. Die roze UGG-babyslofjes, stoere Nike sneakers of hippe Tommy Hilfiger kinderlaarzen, wie wil ze niet? Wish I was little! 🤎
Met mijn tweedehands merk kinderschoenen heb je goedkope kinderschoenen, kwaliteit én liefde voor onze wereld. BOOMERANG Items, dé online kringloopwinkel voor te gekke second hands shoes.

Klik hier voor mijn Collectie Tweedehands Kinderschoenen

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen met je kid(s) om de tweedehands schoenen te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van die stoere kinderlaarzen.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP