Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

GOEDKOPE SCHOENEN

Goedkope schoenen kopen omdat je geld wilt overhouden voor andere leuke dingen, omdat je een kleine beurs hebt of omdat je een schoenentic hebt en bij elk jurkje of pakje een ander paar schoenen wilt hebben. Geef er maar gewoon aan toe want met tweedehands damesschoenen heb je goedkope schoenen die vaak ook nog eens van een tof en kwalitatief goed merk of zelfs designer schoenen zijn.

Goedkope schoenen kunnen ook tof en hip zijn!

Goedkope schoenen kunnen wél tof en hip zijn als je ze tweedehands koopt. Wat dacht je van vintage sneakers dames van Nike of goedkope laarzen van Josh V. Tweedehands zijn ze betaalbaar, ook voor jou en mij.
De staat van de tweedehands schoenen is vaak nog heel goed. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vorming van de schoenen naar de voeten van de vorige eigenaar. Daarbij controleer ik alle schoenen die ik verkoop op kwaliteit. 

Wist je dat het heel trendy én een sport is om leuke spullen te scoren in een online kringloopwinkel. Kringloop shoppen is helemaal normaal! Of je nu een gevulde beurs of maar weinig te besteden hebt. 

Ladies, these shoes are made for walking, check ´em out!

Je kunt gerust de goedkope schoenen, vintage sneakers dames, goedkope laarzen of comfy slippertjes via mijn webshop bestellen want je kunt heel easy retourneren
Als je ze liever toch komt passen voordat je ze aankoopt. Ook goed! Je mag namelijk gewoon langskomen om de tweedehands schoenen te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van die te gekke vintage sneakers dames.
Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

GOEDKOPE SCHOENEN - TWEEDEHANDS DAMES SCHOENEN