Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

GOEDKOPE SCHOENEN VOOR HEREN

Je vindt vintage sneakers heren van Hugo Boss, retro sneakers van Nike of gave loafers van Prada helemaal te gek maar het zijn ook te gekke prijzen. Jouw smaak is niet zo raardit soort merken en stijlen zijn ook gewoon heel gaaf. Maar ja, je kunt je geld maar één keer uitgeven en je wilt ook leuke ervaringen opdoen. BOOMERANG Items heeft de oplossing voor jou; tweedehands merkschoenen zijn bij mij namelijk ¨goedkope schoenen voor heren¨.

Goedkope schoenen voor heren, with style & quality

Het gaat je niet om de status maar om de uitstraling en kwaliteit van het merk. Je vindt ze gewoon mooi. En je hebt gelijk, want dat zijn ze ook! Gelukkig kun je nu, zonder taboe trouwens, goedkope schoenen kopen maar dan wel van een te gek merk. Tweedehands merkschoenen kopen, is tegenwoordig heel trendy. De kwaliteit van de schoenen is zo goed, dat deze een 2e en misschien zelfs een 3e ronde meekunnen. 
Goedkope heren schoenen kopen maar dan van kwaliteit. Mooi voor jou, je portemonnee én onze wereld.

Always walk trendy & stylish trough your life met veterboots, krokoprint shoes, vintage sneakers voor heren, loafers of met klassieke nette schoenen.

Check de Collectie Tweedehands Herenschoenen

Als je de schoenen wilt passen, mag je natuurlijk ook gewoon langskomen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP