GOEDKOPE WOONACCESSOIRES, VOOR DE GEZELLIGHEID EN PERSOONLIJKE TOUCH

Je hebt je plekje gevonden en deze verbouwd of een make-over gegeven. Alles heb je tot in detail op elkaar afgestemd. De muren, de vloeren, de meubels en gordijnen. Wat een klus en wat ben trots op jezelf. Mission accomplished!
Nu de laatste fase nog; je moet het gezellig en persoonlijk maken met het liefst goedkope woonaccessoires, want alles is al duur genoeg. En laat dat nou heel easy zijn bij BOOMERANG Items.

Goedkope woonaccessoires maken van je huis, jouw thuis

Alle ruimtes kun je gezellig maken met woonaccessoires die in de eerste plaats bij jou passen en waar jij helemaal happy van wordt. Waxinelichtjes, fotolijsten, een vintage lectuurbak of een mooi beeldje bijvoorbeeld. Maar het kan ook een woonaccessoire zijn die een speciaal plekje in je hart heeft. Een van een familielid geërfd kunstwerk of een treasure die je zelf gekocht hebt en die een mooi plekje in je interieur móet krijgen omdat je die nu eenmaal je hele leven bij je wilt hebben. Tweedehands schilderijen of andere kunstwerken kunnen trouwens ook onder goedkope woonaccessoires vallen, als je weet waar je deze moet kopen. Bij mij bijvoorbeeld! Verwen jezelf en koop die eyecatcher waar je helemaal verliefd op bent. 

Ikzelf zet woonaccessoires altijd in groepjes neer. Alsof ik er een kunstwerkje van maak, een soort van schilderij waar je met love naar blijft kijken. Dit doe ik door bijvoorbeeld een vintage dienblad als basis te gebruiken en daar mooie goedkope bloempotten of een toffe vintage vaas op te zetten, met leuke fotolijstjes, boeken en waxinelichtjes of kandelaars. Het gaat erom dat je woonaccessoires zó bij elkaar zet dat ze met elkaar en door elkaar nog mooier worden dan als ze alleen zouden staan. Alles is mogelijk en er zijn veel mooie en goedkope woonaccessoires dat je zoveel kunt mixen & matchen en weer afwisselen als je zelf wilt. 
Ik krijg er in ieder geval een heel zen-gevoel van als ik weer lekker aan het decoreren sla en daarna weer kan genieten van mijn creaties. 

BOOMERANG Items is een online kringloopshop met heel veel mooie goedkope woonaccessoires van vintage woonaccessoires, goedkope bloempotten, toffe kandelaars, fotolijsten, velvet sierkussens, spiegels en much more

Creëer jouw kunstwerkjes met mijn Collectie Tweedehands Woonaccessoires!

Of kom gezellig langs om naar die vintage woonaccessoires of goedkope bloempotten te kijken. We kunnen ook samen te gekke groepjes woonaccessoires samenstellen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP