ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

KRINGLOOP KLEDING

Kringloop kleding is helemaal hot onder Millenials en de generatie Z. En waarom niet?
De kringkloop en tweedehands vintage kleding zijn van goede kwaliteit, de prijzen zijn goed voor je portemonnee en je kunt de kleding op jouw beurt weer makkelijk doorgeven. Want waar jij op uitgekeken bent daar wordt een ander weer helemaal gelukkig van. 
Kringloop kleding is niet meer armoedig maar helemaal hip en kan door de kwaliteit wel een 2e en zelfs 3e ronde mee.

Kringloop kleding, gaaf voor jou, goed voor je knip én lief voor our planet

Pre-owned zo worden de kringloop kleding en tweedehands vintage kleding ook wel genoemd. De nieuwe generaties jongeren zijn de wegwerp-economie zat en maar goed ook; waarom iets wegdoen als er nog love in zit. Naast de traditionele fysieke tweedehands shops, zie je dat mensen ook online steeds meer op zoek gaan naar ¨leuke goedkope kleding webshops¨.
BOOMERANG Items is zo´n online kringloop winkel. Voor tweedehands dameskleding, tweedehands herenkleding én tweedehands baby- en kinderkleding.

Het voordeel van een officiële online kringloopwinkel t.ov. een particulier die zijn tweedehands kleding te koop aanbiedt, is dat je je bij BOOMERANG Items kunt herroepen op je aankoop en het is bovendien nog veilig shoppen ook.

Check mijn collecties kringloop kleding en tweedehands vintage kleding voor dames, heren en baby- en kinderkleding.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te voelen en te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

kringloop kleding