ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

SCHOOLTAS KIND, RUGZAK PEUTER, HEEL LEUKE ACCESSOIRES VOOR ZIJN EERSTE ÉCHTE STAPPEN!

Naast jouw liefde, voeding en kleding heeft je kind ook accessoires nodig. Een schooltas kind, rugzak peuter of een kindersjaal. Allemaal noodzakelijke dingen als het zijn eerste échte stappen in de wereld gaat zetten. Je wilt dat je kind vol vertrouwen door de grote wereld heen kan wandelen. Het begint al vroeg in de peuterjaren. Dan staat die coole rugzak peuter met zijn favoriete Disney-figuur wel heel leuk. Zelfverzekerd gaat het op pad. Spannend...

Tweedehands accessoires voor je kind; liefdevol voordelig en goed

Jouw kindje, jouw grootste schat! Je wilt het allerbeste voor je kind en dat kan gelukkig met tweedehands accessoires voor kinderen.
BOOMERANG Items is een online kringloop winkel waar je veilig kunt shoppen voor jouw kleintje. Ik selecteer en verkoop de beste tweedehands kinderaccessoires zoals handschoentjes, meisjestasjes, een schooltas kind, hippe petjes, rugzak peuter, kindersjaal en kindermutsen. Maar ook mooie tweedehands kinderkleding en tweedehands kinderschoenen
Je kind loopt er mooi bij met mijn tweedehands items, het is duurzaam en jij houdt geld over voor andere zaken én voor jezelf! Want jij bent er ook nog 🤎.

Snel naar mijn Collectie Tweedehands Kindertassen & Accessoires

Als je dat fijn vindt, mag je natuurlijk ook gewoon langskomen met je kindje. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP