ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

TWEEDEHANDS KINDERKLEDING

Onze kindjes, onze grootste rijkdom! We willen dat ze erbij lopen als prinsjes en prinsesjes met mooie kleding, goede kleding of merkkleding. We willen ze alles geven en waarom niet? Het kan nu ook heel duurzaam en voordelig met tweedehands kinderkleding.

Tweedehands kinderkleding, net zo goed

Kindjes groeien als kool + baby- en kinderkleding zijn van goede kwaliteit + we leven steeds bewuster en duurzamer = kringloop en tweedehands kinderkleding in overvloed. Daar profiteren jij en je kindje van. En dat is mooi, want het is allemaal al duur zat. Het geld dat je overhoudt door tweedehands kinderkleding of tweedehands babykleding te kopen, kun je weer besteden aan andere leuke of noodzakelijke dingen. De kleding is van goede kwaliteit en eigenlijk nog zo goed als nieuw, dat deze een 2e en zelfs een 3e leven meegaat. 

BOOMERANG Items is een online kringloop winkel waar je veilig kunt shoppen voor jouw kleintje. Ik selecteer en verkoop de beste tweedehands kinderkleding en tweedehands babykleding. Van rompertjes en all-in-ones, jurkjes en rokjes tot truien, vestjes en kinderjassen
Comfortabel vanuit je luie stoel mooie kleertjes bestellen voor de kleine en deze binnen no-time in huis hebben? Klik dan Collectie Tweedehands Kinderkleding.

Als je dat fijn vindt, mag je natuurlijk ook gewoon langskomen met de kleine. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

TWEEDEHANDS KINDERKLEDING