ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

TWEEDEHANDS SCHOENEN, DO OR DON´T?

Je wilt die mooie vintage schoenen, designerschoenen of die leuke tweedehands sneakers kopen maar is dat wel goed voor je voeten?
No problem! Voorwaarde is wel dat de schoenen in een goede staat verkeren. Alle tweedehands schoenen die ik aanbied, zijn door mij gecheckt op love en quality.
BOOMERANG Items, dé online kringloopwinkel voor te gekke second hands shoes.

Tweedehands schoenen, just do it!

Als de staat van de tweedehands schoenen goed is, levert dat geen problemen op voor jouw voeten. De schoenen zijn namelijk nog niet echt gevormd naar de voeten van de vorige eigenaar. 
Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor tweedehands kinderschoenen. Omdat kinderen en vooral babies snel uit de schoenen groeien, is de staat van bijvoorbeeld tweedehands sneakers of leuke slofjes vaak nog zeer goed. 
Je kunt dus met een gerust hart die vintage schoenen, designerschoenen of tweedehands babyslofjes kopen die je altijd al wilde hebben. En omdat het om tweedehands schoenen gaat, is de prijs ervan voordelig. Je bespaart dus geld, je kunt meer kopen én weer makkelijk doorgeven. 

Do or don´t? My advice: het kopen van tweedehands damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen, just do it! Vintage sneakers dames, vintage laarzen, vintage sneakers heren of tweedehands kinderschoenen kopen, is goed, cool en gewoon slim.
Daarbij is shoppen heerlijk, van ¨nieuwe¨, tweedehands schoenen krijg je good vibes én je geeft om onze wereld!

Check BI´s Collectie Tweedehands Schoenen in mijn online kringloopwinkel.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om de tweedehands schoenen te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van die te gekke vintage laarzen.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

TWEEDEHANDS SCHOENEN