TWEEDEHANDS TASSEN KOPEN IS HELEMAAL HIP

Tweedehands tassen kopen is helemaal hip tegenwoordig. Vroeger vonden mensen het normaal om nieuwe spullen te kopen. Het was een vorm van luxe en status. Tweedehands spullen kopen was not done.
Gelukkig zijn de tijden veranderd! En waarom duur doen als het ook goedkoper kan?
Die tweedehands designer tas of de te gekke vintage tas uit de jaren ´40, met tweedehands prijzen zijn zo wél bereikbaar. Ook voor ons.

Tweedehands tassen, kek pimpen

Je kleedt je met stijl. De ene dag chic, de andere dag stoer of lekker casual. Een tweedehands vintage designer tas of een sportieve retro tas maken je outfit compleet. Je wilt gezien worden met die te gekke tweedehands fluffy tas of vintage clutch. Doe gewoon waar je zin in hebt en als we dat allemaal zouden doen, maakt dat ons free!

Tweedehands tassen kopen, brengt nog meer moois met zich mee. Er worden zelfs workshops gegeven waar hippe meiden en vrouwen samen komen om hun tweedehands tas kek te pimpen. Je eigen tweedehands gepimte Ibiza-strand tas. Hoe leuk! Connecting is having fun.

Overtuigd en kies je ook voor een tweedehands vintage, retro of designer handtas? Kijk dan snel in onze Collectie Tweedehands Damestassen!
BOOMERANG Items is een vintage shop waar je met love online kunt shoppen.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te voelen en te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

 TWEEDEHANDS TASSEN