TWEEDEHANDS WITGOED & OTHER STUFF

We kopen steeds meer en meer, de handel in tweedehands items groeit gelukkig net zo hard mee. Er wordt maar weinig weggegooid. Daarom kunnen we van alles en nog wat tweedehands kopen. Van tweedehands witgoed, een huishoudelijk apparaat tot tweedehands spellen.
De spullen die afgelopen decennia gemaakt zijn, zijn van goede kwaliteit. Kringloopwinkels bieden dan ook vaak nog heel goede tweedehands spullen aan. Dat is mooi! Kunnen wij voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Tweedehands witgoed kopen met garantie

Door de welvaart is bijna iedereen in staat huishoudelijk apparatuur te kopen. Mensen wisselen, in tegenstelling tot vroeger, heel vaak van huishoudelijke apparaten en inrichting. De tweedehands items die aan de kringloopwinkels worden aangeboden, verkeren daarom eigenlijk nog in goede staat. Wat zijn we verwend!😉
Mensen met een krappe beurs of die hun geld liever aan leukere zaken uitgeven, kiezen sneller voor tweedehands witgoed of andere tweedehands huishoudelijke apparaten. 
Loop geen onnodig risico en koop altijd bij een kringloopwinkel die in ieder geval iets van garantie geeft, zoals BOOMERANG Items. Ondanks dat de redelijke verwachtingsduur van bijvoorbeeld tweedehands witgoed of huishoudelijk apparaat lager ligt dan die een nieuwe, geef ik toch een garantieperiode van 14 dagen. Heb je in ieder geval de tijd om het tweedehands item uit te proberen. 

BOOMERANG Items, dé online tweedehands winkel with stars

In mijn online tweedehands winkel verkoop ik naast mooie tweedehands kleding, schoenen, tassen & accessoires, boeken, DVD´s & games, interieur ook tweedehands handy, gezellige en nuttige items voor binnen of buiten, sporten, reizen, baby's & kids. 
Een tweedehands TV, tweedehands speelgoed of tweedehands audio, je vindt ze in de Collectie Other Stuff

Alle tweedehands items die ik aanbied, zijn door mij gecheckt op love en quality. Ik kijk dus goed naar een item, ken een BOOMERANG Rating (aantal sterren) toe en stel een eerlijke prijs vast. Dus door duidelijkheid with stars en garantie, kun je met een gerust HART TWEEDEHANDS UNIEK ZIJN tweedehands kopen.
BOOMERANG Items is een webshop voor first class, second hand items 

Je mag door mijn collecties heen surfen maar ook natuurlijk gewoon langskomen om te snuffelen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.

Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

TWEEDEHANDS WITGOED & OTHER STUFF