HOORAY! BOOMERANG Items is jarig! De hele maand juni 10% korting 🥳
cart SHOPPING BAG 0

VINTAGE RINGEN

Vintage ringen of tweedehands sieraden hebben een persoonlijk verhaal en energie. Ze zijn al iets ouder en vaak van drager of eigenaar gewisseld. Deze vintage, tweedehands sieraden bewaarden we in doosjes of ergens achter in een la. Afstand ervan nemen, konden we niet omdat het erfstukken waren of cadeaus met veel liefde gegeven. Maar bijvoorbeeld ook zelf gekochte sieraden die we eigenlijk te oubollig vonden om nog te dragen, konden we om de herinneringen aan leuke, lang vervlogen tijden niet wegdoen.
Gelukkig is vintage nu een trend en komen deze sieraden weer tevoorschijn. We dragen ze zelf, smelten ze om tot een ander sieraad of verkopen ze door zodat een ander er op zijn beurt weer een persoonlijk verhaal en energie in kan leggen.

Vintage ringen en sieraden, een liefdevolle trend

Van kostbare vintage juwelen, tweedehands antieke sieraden of tweedehands ringen, vintage kettingen en accessoires tot mooie tweedehandse bijouterie, alles kan nu. En waarom niet? Waarom zou je niet blij kunnen worden van iets dat van een ander is geweest, waar een verhaal en energie in zit of van een tweedehands sieraad dat in de ´80 jaren van de vorige eeuw helemaal in was. Als je iets mooi vindt en het raakt je, draag het dan. En als je er weer op uitgekeken bent, geef het dan door. Ergens blijft het altijd ook weer van jou. Het wordt dan een tweedehands sieraad maar met jouw love er nog in.

Time doesn´t matter, love is for ever. Buy and pass jewels on. Check mijn Collectie Tweedehands Damesaccessoires!
BOOMERANG Items is online kringloopwinkel waar je met love online kunt shoppen.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te voelen en te passen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

VINTAGE RINGEN