VINTAGE TAFEL, MOOI ANDERS

Als je nu eens wat anders wilt, gewoon een inrichting die meer recht doet aan wie jij bent, combineer dan eens een vintage tafel met je moderne inrichting. Maak een statement met contrast. Want met vintage creëer je iets moois maar dan anders. Just like you!

VINTAGE TAFEL, MIX & MATCH

Wat is vintage eigenlijk? Vintage-items zijn toffe, oude spullen die ons leven kleur geven.
De gebruikssporen maken de vintage-items juist heel erg interessant. Er zit leven in! Vintage-items zijn eigenlijk items die uit de mode zijn geraakt maar nu weer helemaal trendy zijn. Het item moet minimaal 20 jaar oud zijn om het vintage te mogen noemen. 
Tweedehands of vintage meubelen maken het gezellliger én persoonlijker. Een vintage tafel bijvoorbeeld, voegt contrast toe aan je interieur omdat deze tafel sporen van een geschiedenis heeft. Maar niet alleen daarom. Vintage meubelen hebben vaak een betere kwaliteit en mooiere stijl.   
Het is tegenwoordig een trend om vintage meubelen te combineren met modern. Alle reden dus om voor een vintage tafel te gaan.

Maar je kunt nog meer mixen en matchen. Een brocante eettafel of plantentafel staat ook geweldig bij een moderne inrichting. Dus gooi die ¨oude rommel¨ van je oma of oud-tante niet zomaar weg.
De staat van brocante items is trouwens wel doorleefder dan die van vintage items. Maar ook heel tof! 

Of je nu gaat voor een plantentafel, een vintage bureau, een ¨gewone¨ tweedehands eettafel of een brocante salontafel, het zijn allemaal hippe en trendy items waar je eindeloos mee kunt combineren. Je maakt van je huis, jouw cosy plekje.   

Check mijn collectie tweedehands tafels. 

Mix & match met vintage, brocante, of antiek en laat je verrassen door mijn collecties, vul voordelig je shopping bag met wat je ook maar wilt en binnen no-time kun je ervan genieten. 
BOOMERANG Items is een online kringloopwinkel maar wel first class. Want met mijn webshop zijn de termen tweedehands en kringloop online niet langer stoffig. 

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te struinen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP