BETAALMETHODES

Verliefd geworden op leuke BOOMERANG items? Dat mooie, vintage vloerkleed, die kristallen karaf, die nieuwe vaas uit onze collectie Handpicked Items of die te gekke antieke buffetkast. Wat je ook bestelt, bij BOOMERANG Items kun je veilig betalen met iDeal. De betaling komt op deze manier direct bij ons binnen en je bestelling kan zo snel mogelijk worden verwerkt.

Onze betaalmethodes, altijd veilig

De betalingen worden VEILIG afgehandeld (SSL-certificaat). Dit betekent dat de betalingsgegevens, die je doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig zijn afgeschermd. Je kunt deze beveiligde pagina’s herkennen aan het slotje in de adresbalk van de webshop.

Betalen met je Gift Card mag natuurlijk ook.
Het saldo op je Gift Card kun je over meerdere bestellingen verspreiden. En als het saldo niet toereikend is, kan het verschil ook nog met iDEAL, via een bankoverschrijving of contant in de showroom worden betaald.

BOOMERANG Items berekent geen extra kosten voor online betalingen.

Ridderkerkpas
Als je in het bezit bent van een Ridderkerkpas, lees dan hier hoe je bij ons kunt shoppen.

Voor onze Belgische klanten
Belgische klanten, kunnen middels een bankoverschrijving betalen. Vermeld daarbij het bestelnummer. Zou je dit dan zo snel mogelijk willen doen, wij kunnen je bestelling namelijk maar 48 uur reserveren. 

BETAALMETHODES BANKGEGEVENS BOOMERANG ITEMS

 

BETAALMETHODES BOOMERANG ITEMS IDEAL