BLOGS XOX DENIZ

DOE MIJ MAAR DE ZON!

Alle seizoenen hebben wel wat bijzonders maar het voorjaar en de zomer zijn toch wel mijn favorieten. Ook al hebben we nog niet echt bijzonder warme & mooie dagen gehad, de eerste zonnestralen vrolijken mij alweer op. De ¨langere¨ dagen geven me een energieboost; het is niet meer donker als ik thuis kom van werk en ik had er gewoon...

VERDER LEZEN →


DECEMBER!

We zitten alweer halverwege december 2022, wat gaat de tijd ongelooflijk hard! Het is de drukste maar tegelijkertijd ook de gezelligste maand van het jaar. Voor mij in ieder geval wel; met mijn werkzaamheden voor BOOMERANG Items, mijn nieuwe baan en met de get-together-parties met familie & vrienden. December is gewoon een bijzondere maand.  December, de feestmaand Sinterklaas en zijn...

VERDER LEZEN →


HOUSE & LOVE = HOME

House & Love = Home en zo voelt het voor mij ook echt!Sinds een paar jaartjes vormen Jasper en ik een stelletje. We verbleven een paar dagen in zijn appartement en dan weer bij mij. Maar dat heen en weer gezeul waren we al snel beu. We gingen op zoek naar een leuke woning. Gelukkig hebben we heel veel overeenkomsten; we...

VERDER LEZEN →


BE THE CHANGE

Het is alweer april 2022 en we staan, in ieder geval als mens, nog overeind. What doesn´t kill you, makes you stronger. Dat heb ik nu aan den lijve mogen ondervinden. Makkelijk hebben we het met zijn allen absoluut niet gehad en onze kijk op de wereld is, ongeacht je perceptie, veranderd. Dit soort ervaringen brengt ook heel veel mooie en positieve...

VERDER LEZEN →


DREAM IT & MAKE IT HAPPEN!

Alles in onze wereld is ooit een droom, wens of gedachte geweest. Een tijd terug was mijn droom ondernemer te worden en toen ¨out of the blue¨ was daar BOOMERANG Items. Wat ben ik gelukkig als ik kan doen waar mijn passie ligt. Het is niet altijd even makkelijk en soms slaat de twijfel toe maar dan gebeurt er weer iets waardoor...

VERDER LEZEN →