BLOGS XOX DENIZ

BE THE CHANGE

Het is alweer april 2022 en we staan, in ieder geval als mens, nog overeind. What doesn´t kill you, makes you stronger. Dat heb ik nu aan den lijve mogen ondervinden. Makkelijk hebben we het met zijn allen absoluut niet gehad en onze kijk op de wereld is, ongeacht je perceptie, veranderd. Dit soort ervaringen brengt ook heel veel mooie en positieve...

VERDER LEZEN →


DREAM IT & MAKE IT HAPPEN!

Alles in onze wereld is ooit een droom, wens of gedachte geweest. Een tijd terug was mijn droom ondernemer te worden en toen ¨out of the blue¨ was daar BOOMERANG Items. Wat ben ik gelukkig als ik kan doen waar mijn passie ligt. Het is niet altijd even makkelijk en soms slaat de twijfel toe maar dan gebeurt er weer iets waardoor...

VERDER LEZEN →


HALLO HERFST!

Het wordt flink kouder en de dagen worden steeds korter. De herfst zit er al goed in. Ik vind deze seizoenswisseling altijd een beetje lastig. Maar als het dan zo ver is, zie ik ook weer de leuke kanten ervan. Gezellige boswandelingen, hot chocolate en we zijn meer thuis, dus maak ik het weer extra gezellig. De herfst-woonaccessoires tover ik tevoorschijn en de...

VERDER LEZEN →


GOOD VIBES ONLY!

De zomer zit er alweer bijna op. Hopelijk brengt september ons nog wat zonnestralen. Ik denk dat we dat allemaal wel kunnen gebruiken. Want we leven met zijn allen in een bizarre en verwarrende tijd. De verdeeldheid, angst en woede maken me verdrietig. Maar ik hou me vast aan de gedachte dat na regen altijd weer zonneschijn komt. Letterlijk én figuurlijk....

VERDER LEZEN →


HAPPY B-DAY TO BI & ME!

We hebben binnenkort wat te vieren en ik ben al in een feeststemming door de voorbereidingen die ik aan het treffen ben. Op 1 juni 2021 is het namelijk precies één jaar geleden dat BOOMERANG Items officieel online is gegaan en het gaat heel goed. Time to celebrate! BI, een online kringloopshop still going strong In mijn vorige blog Ondernemen in tijden van Corona, meldde ik...

VERDER LEZEN →