DE HELE MAAND FEBRUARI READ, ENJOY & PLAY - PICK 3, PAY 2 USE CODE: FREE - BY THE WAY: IN DE COLLECTIE SALE STAAN OOK NOG BOEKEN!🤎
cart SHOPPING BAG 0

BLOGS XOX DENIZ

LIEFDE OVERWINT ALLES

LIEFDE OVERWINT ALLES

December 2020, niets is meer wat het was. Niet alleen voor mij natuurlijk maar voor heel de wereld. Waar het naar toe leidt? Amor vincit omnia, oftewel...

READ MORE →


SHAPING UP MY BUSINESS

SHAPING UP MY BUSINESS

Het begint er op te lijken; stap voor stap begint alles zijn plekje te krijgen in het nieuwe bedrijfspand. 
Mijn draai heb ik inmiddels ook gevonden. Alsof...

READ MORE →


NEW IN TOWN

NEW IN TOWN

Bloed, zweet en tranen! Maar ik ben geïnstalleerd in mijn bedrijfspand in Ridderkerk!

Nog niet alles is, staat en loopt zoals ik het hebben wil, maar dat komt wel. A big business starts small. 

READ MORE →


BOOMERANG Items is moving on!

BOOMERANG Items is moving on!

Hoog zomer, onwijze temps en ik zit midden in een verhuizing want eind van de maand moet ik mijn huidige woon- en werkplek hebben verlaten. 
Villa Kakelbont...

READ MORE →


TWEEDEHANDS & ONDERNEMEN

TWEEDEHANDS & ONDERNEMEN

Ik ben nu een paar weekjes verder sinds de officiële start van mijn BOOMERANG Items webshop. In mijn blog XOX DENIZ kun je lezen hoe het allemaal is ontstaan.  De afgelopen periode was hectisch maar wat krijg ik hier een kick van! De leuke reacties van vrienden, familie, blije klanten en ook de spanning natuurlijk. Deze laatste geeft me soms ook een onbestemd gevoel; heb ik hier goed aan gedaan, gaat het me allemaal lukken? Ondernemen met power Het is heel normaal dat de twijfel af en toe toeslaat, vaak gebeurt dit op momenten dat ik moe ben. Maar dan...

READ MORE →