Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

BLOGS XOX DENIZ

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

Het wordt flink kouder en de dagen worden steeds korter. De herfst zit er al goed in. Ik vind deze seizoenswisseling altijd een beetje lastig. Maar als het dan zo ver is, zie ik ook weer de leuke kanten ervan. Gezellige boswandelingen...

READ MORE →


GOOD VIBES ONLY!

GOOD VIBES ONLY!

De zomer zit er alweer bijna op. Hopelijk brengt september ons nog wat zonnestralen. Ik denk dat we dat allemaal wel kunnen gebruiken. Want we leven met zijn allen in een bizarre en verwarrende tijd. De verdeeldheid, angst en woede maken me verdrietig. Maar ik hou me vast aan de gedachte dat na regen altijd weer zonneschijn komt. Letterlijk én figuurlijk. Let the sun shine in september! 🌞Ondanks deze situatie maak ik er toch wat van! Ik heb al mijn zorgen opzij gezet en genoten van een vakantie op Tenerife met mijn moeder en Jasper en van een midweek in Drenthe met...

READ MORE →


HAPPY B-DAY TO BI & ME!

HAPPY B-DAY TO BI & ME!

We hebben binnenkort wat te vieren en ik ben al in een feeststemming door de voorbereidingen die ik aan het treffen ben. Op 1 juni 2021 is het

READ MORE →


ONDERNEMEN IN TIJDEN VAN CORONA

ONDERNEMEN IN TIJDEN VAN CORONA

BI heeft het jaar 2020 met een positief resultaat afgesloten. Dat moet nog wel even bevestigd worden door mijn accountant natuurlijk, maar ik ga ervan...

READ MORE →


LIEFDE OVERWINT ALLES

LIEFDE OVERWINT ALLES

December 2020, niets is meer wat het was. Niet alleen voor mij natuurlijk maar voor heel de wereld. Waar het naar toe leidt? Amor vincit omnia, oftewel...

READ MORE →