Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden? Retourneren mag altijd! Ook bij een online kringloopwinkel als BOOMERANG Items heb je dit recht. Dat maakt het bestellen toch easy zeker als je tweedehands schoenen of kringloop kleding hebt besteld en het item is net iets te groot.

Read this als je wilt retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retourneren. Een annulering ontvangen we graag per mail.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het item retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. 
De kosten voor retouren naar de webshop zijn voor jouw rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.
Tip: bewaar je ontvangen Track & Trace nummer totdat we de retourzending ontvangen hebben. 

Indien je gebruik maakt van het Herroepingsrecht, zal het item met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BOOMERANG Items geretourneerd moeten worden. Hiervoor dien je het meegezonden formulier Herroeping te gebruiken.
We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Breekbare items
Wij pakken jouw breekbare items heel zorgvuldig en met much love in. Maar op het moment dat wij jouw bestelling aan de vervoerder overdragen, kunnen wij er niet meer garant voor staan. Daarom adviseren we je om breekbare items altijd tegen een geringe bijbetaling te verzekeren voor schade. Maar... it´s up to you. De kosten voor het verzekerd verzenden, zijn afhankelijk van de vervoerder die je kiest en deze zie je bij het afrekenen. 

Als je je bestelling verzekerd hebt en er is schade, wil je dit dan zo snel mogelijk via een mailtje bij ons melden. Voeg ook de volgende foto´s toe.

  • De buitenverpakking in zijn totaliteit met zichtbaar de adressering en de barcode.
  • Een detailopname van de adressering en de barcode.
  • Een detailopname van de schade aan de buitenverpakking.
  • Eén of meerdere foto’s waarop de binnen-verpakking goed te zien is.
  • Eén of meerdere foto’s van het beschadigde artikel in zijn totaliteit.
  • Een of meerdere detailopnames van de schade aan het artikel.

Als je je bestelling niet verzekerd hebt, kunnen we er helaas niets mee. 

Ruilen

Zoals je zult begrijpen, kun je helaas de aangeschafte tweedehands item(s) niet ruilen want we hebben doorgaans van elk item maar één exemplaar. Maar als je écht een heel goede reden hebt, kunnen we hier best over praten. Mail ons.