I LOVE FRESH ITEMS 🤎 🤎
cart SHOPPING BAG 0

TRENDS & MORE

ONLINE KRINGLOOP SHOPPEN IS HELEMAAL ANNO NU!

ONLINE KRINGLOOP SHOPPEN IS HELEMAAL ANNO NU!

Online shoppen wordt steeds meer en meer een trend. We hebben het druk met onze baan of gezin, we willen het ook gezellig hebben met onze vrienden en familie maar ook nog eens tijd overhouden voor een hobby of sport. Thanks to technology kunnen we op tijdstippen die ons uitkomen, zelfs onder werktijd 🙈, online shoppen!Wat ook populairder wordt, is kringloop shoppen. Omdat we onze bijdrage willen leveren aan een mooiere wereld, omdat het ons geld bespaart dat we aan andere leuke dingen kunnen besteden en omdat we toch ook wel eens willen wisselen van inrichting of garderobe. Tweedehands spullen kopen, maakt dat gelukkig...

READ MORE →


HOUTEN SPEELGOED, TIJDLOOS ÉN TRENDY!

HOUTEN SPEELGOED, TIJDLOOS ÉN TRENDY!

Wereldwijd en generaties lang spelen kinderen met houten speelgoed. Een hobbelpaard, een trekhond, een puzzel, een blokkendoos en zelfs een houten glijbaan of schommel. Maar ook een houten opbergkist voor speelgoed of houten decoratie voor de baby- of kinderkamer. 

READ MORE →


ANTIEK, VINTAGE OF RETRO? KNOW THE DIFFERENCE!

ANTIEK, VINTAGE OF RETRO? KNOW THE DIFFERENCE!

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke interieurstijlen. Niet meer dat standaardgedoe, je kunt kiezen uit welke interieurstijl jij maar wilt. Belangrijk is dat jij je er gewoon helemaal happy bij voelt. Het is hip om je huis in te richten met antieke, vintage of retro items. Zelf je spulletjes bij elkaar zoeken op verschillende plekken; rommelmarkten, online markplaatsen, antiekwinkeltjes, online tweedehands shops en natuurlijk de kringloopwinkels. Plenty of choice! Antiek, vintage of retro? Wat is nu eigenlijk het verschil? Dat mooie kastje uit 1930 kan, omdat het oud lijkt, voor jou als antiek aandoen maar dat is het niet. Antiek is...

READ MORE →


BOHEMIAN INTERIEUR, JIJ BEPAALT!

BOHEMIAN INTERIEUR, JIJ BEPAALT!

Een bohemian type geeft uitdrukking aan wat hij écht is en doet vooral wat hij zelf wil. Geen burgerlijkheid, geen regels en voorschriften maar gewoon doen waar je zin in hebt en je daar nog prettig bij voelen ook. Heerlijk! Be yourself, be Bohemian! Enjoy life.

READ MORE →


SINTERKLAAS IN TIJDEN VAN CORONA, WE MAKEN HET GEWOON GEZELLIG!

SINTERKLAAS IN TIJDEN VAN CORONA, WE MAKEN HET GEWOON GEZELLIG!

De Corona-crisis hakt erin! Het is verdrietig wat er allemaal met ons in Nederland en de hele wereld gebeurt. Zeker nu de feestdagen voor de deur staan. We mogen niet opgeven en samen moeten we proberen er toch iets gezelligs van te maken. Vooral voor de kleintjes. Sinterklaas wil dat we ondanks deze rare tijden, creatieve oplossingen vinden om toch pakjesavond te kunnen vieren.

READ MORE →