BOOMERANG ITEMS SHOWROOM

BOOMERANG Items, kringloop Ridderkerk. Gewoon gezellig!

Shopdagen week 9 2024
Vrijdag 1 maart - 11:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 2 maart - 11:00 tot 16:00 uur
Gieterijstraat 42

2984 AB Ridderkerk
+ 31 85 200 75 53 
(GRATIS PARKEREN)
  

Tweedehands Ridderkerk BOOMERANG Items Showroom

BOOMERANG Items, kringloop Ridderkerk. Gewoon gezellig!
Een online kringloopwinkel is tegenwoordig helemaal hip en online shoppen bespaart je niet alleen tijd, je doet het waar en wanneer het jou uitkomt. Snel die te gekke vintage spiegel bestellen of op je gemak door de webshop heen scrollen op zoek naar een tweedehands vloerkleed. Heel praktisch en relaxed en binnen een paar dagen kun je genieten van je bestelling.

Maar je wilt er ook wel eens op uit, een frisse neus halen en gezellig onder de mensen zijn. Menselijk contact maakt niet alleen het leven maar ook het winkelen waardevol en het is bovendien héél gezellig.
In de BOOMERANG Items Showroom kun je heerlijk struinen, anderen ontmoeten en onze kringloop pareltjes of de met liefde uitgezochte Handpicked Items voelen, zien én ervaren.
Kringloop shoppen, alleen of samen met een vriendin of partner, is gewoon leuk. Ook wij genieten van een persoonlijk gesprek met onze klanten. We geven ze graag advies en tips en waar kan dat beter dan in de showroom waar alle BI kringloop pareltjes staan.

Leuk je te ontmoeten in de showroom!

Tijdens de gezellige shopdagen kun je heerlijk kringloop shoppen. De data van deze dagen worden via de BI socials en in de webshop ruim van tevoren aangegeven.
Wil je een BI kringloop parel komen bekijken voordat je deze koopt of je bestelling afhalen, dan ben je, op afspraak, ook van harte welkom. Laat het maar weten via mail, chat of app, of geef maar een belletje. 

Karma kaart van BOOMERANG Items

Met de Karma kaart krijg je bij elke besteding van € 10,- in de BOOMERANG Items Showroom een stempel op je spaarkaart. Bij een volle kaart krijg je op je volgende aankoop € 10,- korting. De 1e stempel krijg je trouwens van ons. Dat is  nou karma!

Ridderkerkpas   

BOOMERANG Items is partner van de Ridderkerkpas. De Ridderkerkpas is een pas voor bijzondere Ridderkerkers. Ben jij in het bezit van deze pas, dan kun je in de BOOMERANG Items Showroom heel voordelig shoppen. Hier lees je meer over hoe je deze pas bij ons kunt gebruiken.

Leuk je te ontmoeten!

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP