LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Online kringloop shoppen is helemaal anno nu!
Jij shopt op je gemak, goedkope woonaccessoires, een vintage vloerkleed, retro servies of een ander te gek BOOMERANG item waar en wanneer je maar wilt en rekent af. Wij doen de order picking en verzending binnen twee werkdagen zodat je snel kunt genieten van je bijzonder mooie tweedehands item(s).

Dit geldt natuurlijk ook voor de nieuwe Handpicked items. Als een item niet op voorraad is of je wilt meerdere exemplaren bestellen dan voorradig, kun je een pre-order plaatsen. We nemen dan contact met je op over de levertijd.

Lees in de reviews wat andere BI-klanten van onze snelle levertijd vinden.

Levertijd en vervoerder

  • De door jou gekozen vervoerder (PostNL of DHL) levert je bestelling thuis. 
  • We maken altijd gebruik van de Track & Trace service om de zending te kunnen volgen.
  • Je ontvangt per e-mail het Track & Trace nummer.

Verzekerd verzenden
Wij pakken jouw breekbare items heel zorgvuldig en met much love in. Maar op het moment dat wij jouw bestelling aan de vervoerder overdragen, kunnen wij er niet meer garant voor staan. Daarom adviseren we je om breekbare items altijd tegen een geringe bijbetaling te verzekeren voor schade.
Maar... it´s up to you. De kosten voor het verzekerd verzenden, zijn afhankelijk van de vervoerder die je kiest en deze zie je bij het afrekenen. 

Bestelling zelf afhalen
Je mag je bestelling natuurlijk ook zelf komen afhalen in de opslag of in BOOMERANG Items Boutique wanneer jou dat uitkomt. Dit geef je dan bij het afrekenen aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. En als je hier bent, kun je lekker rondsnuffelen. Gezellig!

Big items bestellen?
Grotere items die niet met de reguliere pakketvervoerders verzonden kunnen worden, kun je zelf afhalen of laten bezorgen. Hier lees je meer over Afhalen & Bezorgen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht maar ook van afmetingen.
Bestellingen t/m 2 kg die niet door de brievenbus passen, worden als pakketpost verzonden. 

Mocht je nog vragen hebben m.b.t. de bestelling, verzending, afhalen of bezorgen, just contact BOOMERANG Items.

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN POSTNL EN DHL ONLINE BESTELLEN BOOMERANG ITEMS NEDERLAND EN BELGIE