AFHALEN & BEZORGEN

Online kringloop shoppen en mixen & matchen met Handpicked Items bij BOOMERANG Items is niet alleen hip en leuk maar ook voordelig en makkelijk.
Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten verzenden met een reguliere postvervoerder of je kunt deze zelf afhalen op afspraak.

Als je bijvoorbeeld een vintage bank of een grote brocante tafel hebt besteld, kun je ervoor kiezen deze zelf af te halen of te laten bezorgen. 
Wij maken gebruik van de diensten van Brenger.nl. Met deze bezorgdienst hebben we goede ervaringen en de bezorgprijzen zijn heel voordelig. Ook extra sjouwhulp is in te schakelen. 
Op jouw aangeven, kunnen we een offerte opvragen op basis van je wensen en woonsituatie. De bezorgdatum en het tijdstip worden met jou afgestemd.

Afhaallocaties

De meeste BOOMERANG items staan in de centrale opslag of in de boutique in Ridderkerk. Dit staat altijd in de beschrijving van het item vermeld. Op afspraak kun je je bestelling afhalen.
Het kan wel eens voorkomen dat bepaalde items nog bij onze doorverkopende klanten thuis staan. Dit noemen wij een externe locatie. 

Bestel je item(s) gemakkelijk online en kies voor afhalen op afspraak. We nemen dan contact met je op. Je bestelling op een andere locatie afhalen, is eventueel ook mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je iets afstemmen? Neem dan contact met ons op!

AFHALEN EN BEZORGEN BOOMERANG ITEMS

At your service!

Bij BOOMERANG Items doen we alles met love, want happy customers daar gaat het ons om. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afhaalafspraak, voor het opvragen van een offerte voor het bezorgen van je bestelling of met andere vragen of wensen. 
See before you buy is ook mogelijk. 

Just contact us!

xox Deniz BOOMERANG Items