AFHALEN & BEZORGEN

Online kringloop shoppen en mixen & matchen met Handpicked Items bij BOOMERANG Items is niet alleen hip en leuk maar ook voordelig en makkelijk. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling van kleinere items te laten verzenden met een reguliere postvervoerder of je kunt deze zelf afhalen.

Grotere items, zoals bijvoorbeeld een vintage bank of een brocante tafel kun je zelf afhalen of laten bezorgen.
Wij maken gebruik van de diensten van Brenger.nl. Met deze bezorgdienst hebben we goede ervaringen en de bezorgprijzen zijn heel voordelig. Ook extra sjouwhulp is in te schakelen. Op jouw aangeven, kunnen we een offerte opvragen op basis van je wensen en woonsituatie. De bezorgdatum en het tijdstip worden met jou afgestemd.

Bestel je item(s) dus gemakkelijk online en kies voor afhalen op afspraak. We nemen dan contact met je op.

Als je eerst wilt komen kijken voordat je koopt, dan kan dat ook. Je kunt, op afspraak of tijdens de gezellige shopdagen, langskomen in de showroom van BOOMERANG Items of op de externe locatie (alleen op afspraak).

Afhaallocaties

Onze BOOMERANG items staan in de showroom in Ridderkerk. Het kan wel eens voorkomen dat bepaalde items nog bij onze doorverkopende klanten thuis staan. Dit noemen wij een externe locatie. We vermelden de externe locatie altijd in de beschrijving van het item. Op afspraak kun je je bestelling afhalen.

Tot je dienst!

Bij BOOMERANG Items doen we alles met liefdewant blije en tevreden klanten daar gaat het ons om. Neem gerust contact met ons op voor het opvragen van een offerte of met andere vragen of wensen. Mailen, bellen of appen, wat jou het beste uitkomt. 

xox Deniz BOOMERANG Items