AFHALEN & BEZORGEN

Online kringloop shoppen bij BOOMERANG Items is niet alleen hip en leuk maar ook voordelig en makkelijk.
Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten verzenden met een reguliere postvervoerder of je kunt deze zelf afhalen op afspraak.

Als je bijvoorbeeld een vintage bank of een grote brocante tafel hebt besteld, kun je ervoor kiezen deze zelf af te halen of te laten bezorgen. 
Wij maken gebruik van de diensten van Brenger.nl. Met deze bezorgdienst hebben we goede ervaringen en de bezorgprijzen zijn heel voordelig. Ook extra sjouwhulp is in te schakelen. 
Op jouw aangeven, kunnen we een offerte opvragen op basis van je wensen en woonsituatie. De bezorgdatum en het tijdstip worden met jou afgestemd.

Afhaallocaties
De meeste BOOMERANG items staan in de centrale opslag in Ridderkerk, op afspraak kun je je bestelling afhalen.
Het kan wel eens voorkomen dat bepaalde items nog bij onze doorverkopende klanten thuis staan. Dit wordt altijd in de beschrijving vermeld. Wil je je bestelling dus zelf afhalen, dan is in dit geval de afhaallocatie bij de doorverkopende klant. Samen plannen we een afhaalafspraak in.
Als je dit wenst en natuurlijk alleen als het mogelijk is, kunnen we ervoor zorgen dat het door jou gewenste item naar de centrale opslag wordt gehaald. 

At your service!
Bij BOOMERANG Items doen we alles met love, want happy customers daar gaat het ons om. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afhaalafspraak, voor het opvragen van een offerte voor het bezorgen van je bestelling of met andere vragen of wensen. 

Just contact us!

xox Deniz BOOMERANG Items