INSPIRATIONAL PEOPLE & COLLABS

OTTO ROZING, DE DUURZAME MEUBELMAKER

Mag ik je de eerste real collab van BOOMERANG Items voorstellen; Otto Rozing, de duurzame meubelmaker uit Alkmaar. Wat ben ik blij dat hij mij heeft benaderd. Zijn passie voor unieke, handgemaakte producten van gerecyclede materialen bevestigen mij dat door je hart te volgen we met zijn allen kunnen bijdragen aan een waardevolle samenleving met respect voor onze mooie wereld. Volg altijd...

VERDER LEZEN →


VERANDEREN OM JEZELF TE BLIJVEN

Wat leuk dat ik een stukje mag schrijven voor BOOMERANG Items en andere mensen hiermee kan inspireren! Ik ben Ivonne, een kopende én doorverkopende klant van BI. Kringloop en tweedehands shoppen doe ik al zo lang. Eerst vanuit noodzaak maar nu omdat ik het gewoon heel leuk vind. Al bijna 30 jaar woon ik alleen met mijn kinderen (de jongste...

VERDER LEZEN →


WAARDEREN KUN JE LEREN

Mijn naam is Cindy Dubbelman, ik ben dertig jaar en ben geboren in Rotterdam. Ik ben mede door mijn vriendinnen geïnspireerd om een toffe blog te schrijven voor de website van BI. Wat betekent BI nú voor mij en wat heeft BI voor mij betekend? Als ik terugkijk naar de afgelopen maanden dan heb ik veel inspiratie opgedaan op het...

VERDER LEZEN →


LAAT JE VERWONDEREN!

Wat gaaf dat ik ben benaderd om een stukje te schrijven voor het topic "Inspirational People & Collabs"!Toen Deniz dit aan mij vroeg, moest ik wel even diep nadenken. Iets inspirationals schrijven is namelijk nog best lastig...Om ideeën op te doen, ben ik gaan brainstormen over de dingen die mij de laatste periode hebben geïnspireerd. En eigenlijk kom ik toch...

VERDER LEZEN →


DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!

Dozvolite mi da vas inspirišem is Servisch en betekent laat me je inspireren. Dat wil ik graag voor mijn vriendin Deniz doen. Ze heeft me namelijk gevraagd mijn ervaringen met het kopen van tweedehands spullen bij BOOMERANG Items met jou te delen.  Dusica´s story  Ik ben dus Dusica, geboren en getogen in Servië maar al weer zo lang in Nederland dat...

VERDER LEZEN →