Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

INSPIRATIONAL PEOPLE & COLLABS

WAARDEREN KUN JE LEREN

WAARDEREN KUN JE LEREN

Als ik terugkijk naar de afgelopen maanden dan heb ik veel inspiratie opgedaan op het gebied van lifestyle en wonen. Dit kwam namelijk door het feit dat...

READ MORE →


LAAT JE VERWONDEREN!

LAAT JE VERWONDEREN!

Wat gaaf dat ik mag schrijven voor het topic "Inspirational People"! Ik moest wel even nadenken, want iets inspirationals schrijven is nog best lastig...

READ MORE →


DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!

DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!

Dozvolite mi da vas inspirišem is Servisch en betekent laat me je inspireren. Dat wil ik graag voor mijn vriendin Deniz doen. Ze heeft me namelijk gevraagd mijn...

READ MORE →


HAPPY BASS JUNIOR

HAPPY BASS JUNIOR

Een aantal maanden geleden stond ik op het punt te emigreren. Corona gooide abrupt roet in het eten! Mijn huis had ik al opgezegd en mijn huisraad was grotendeels verkocht. 
Daar sta je dan met man, kind, ingepakte spullen en tickets. Gelukkig kon ik terecht bij mijn moeder. 

READ MORE →


GOING STRONG TOGETHER

GOING STRONG TOGETHER

Hello world! Ik zal me even aan je voorstellen, mijn naam is Sharon en ik woon in het mooie Brabant. Ben inmiddels 30 jaar oud en getrouwd. Sinds kort ben ik voor mezelf begonnen. Mijn online bedrijf heet old_meet_new en ik wil je graag vertellen hoe ik dit gestart ben.   Het zat er eigenlijk al vroeg in. Van jongs af aan (want klein ben ik nog steeds) ben ik namelijk altijd al bezig geweest met kleurtjes, patroontjes en tekenen. Niet zo vreemd eigenlijk dat ik van schilderen en behangen mijn beroep heb gemaakt. Stijlen, passen en het inmeten van interieurs...

READ MORE →