INSPIRATIONAL PEOPLE & COLLABS

BOOMERANG ITEMS IS ZOVEEL MEER ...

BOOMERANG Items is zoveel meer dan een online kringloop winkel en boutique. Enige tijd geleden toen ik voor het eerst de gezellige boutique binnenwandelde, had ik direct een klik met Deniz. Ik was niet op zoek naar iets in het bijzonder maar er waren zoveel leuke tweedehands meubels en mooie vintage woonaccessoires dat ik mijn ogen uitkeek. Deniz en ik...

VERDER LEZEN →


BLIJ MET BOOMERANG ITEMS

Wat kan het leven toch rare wendingen hebben. In dit geval zijn het gelukkig wel positieve wendingen, maar toch. Ik moest halsoverkop verhuizen, terwijl ik midden in de opstart van mijn eigen bedrijf zit. Tel daar een 3-jarige peuter, een nieuw uit te zoeken interieur en weinig tijd bij op en je hebt alle ingrediënten voor stress! Gelukkig is er...

VERDER LEZEN →


APRIL´S CHERRY, WITH LOVE!

Mix lef, creativiteit, liefde voor dieren, respect voor de natuur en schoonheid en je komt uit op de mooie producten van April´s Cherry. Alle creaties van April´s Cherry worden zelf ontworpen, met de hand én op duurzame wijze gemaakt van dierproefvrije producten en vegan grondstoffen. April´s Cherry, with love! Cheryl-Lynn maakt haar droom waar Cheryl-Lynn, eigenaar en oprichter van April´s...

VERDER LEZEN →


OTTO ROZING, DE DUURZAME MEUBELMAKER

Mag ik je de eerste real collab van BOOMERANG Items voorstellen; Otto Rozing, de duurzame meubelmaker uit Alkmaar. Wat ben ik blij dat hij mij heeft benaderd. Zijn passie voor unieke, handgemaakte producten van gerecyclede materialen bevestigen mij dat door je hart te volgen we met zijn allen kunnen bijdragen aan een waardevolle samenleving met respect voor onze mooie wereld. Volg altijd...

VERDER LEZEN →


VERANDEREN OM JEZELF TE BLIJVEN

Wat leuk dat ik een stukje mag schrijven voor BOOMERANG Items en andere mensen hiermee kan inspireren! Ik ben Ivonne, een kopende én doorverkopende klant van BI. Kringloop en tweedehands shoppen doe ik al zo lang. Eerst vanuit noodzaak maar nu omdat ik het gewoon heel leuk vind. Al bijna 30 jaar woon ik alleen met mijn kinderen (de jongste...

VERDER LEZEN →