ENJOY SUMMER SALE! 🌞 25% KORTING
cart SHOPPING BAG 0

INSPIRATIONAL PEOPLE & COLLABS

DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!

DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!

Dozvolite mi da vas inspirišem is Servisch en betekent laat me je inspireren. Dat wil ik graag voor mijn vriendin Deniz doen. Ze heeft me namelijk gevraagd mijn...

READ MORE →


HAPPY BASS JUNIOR

HAPPY BASS JUNIOR

Een aantal maanden geleden stond ik op het punt te emigreren. Corona gooide abrupt roet in het eten! Mijn huis had ik al opgezegd en mijn huisraad was grotendeels verkocht. 
Daar sta je dan met man, kind, ingepakte spullen en tickets. Gelukkig kon ik terecht bij mijn moeder. 

READ MORE →


GOING STRONG TOGETHER

GOING STRONG TOGETHER

Hello world! Ik zal me even aan je voorstellen, mijn naam is Sharon en ik woon in het mooie Brabant. Ben inmiddels 30 jaar oud en getrouwd. Sinds kort ben ik voor mezelf begonnen. Mijn online bedrijf heet old_meet_new en ik wil je graag vertellen hoe ik dit gestart ben.   Het zat er eigenlijk al vroeg in. Van jongs af aan (want klein ben ik nog steeds) ben ik namelijk altijd al bezig geweest met kleurtjes, patroontjes en tekenen. Niet zo vreemd eigenlijk dat ik van schilderen en behangen mijn beroep heb gemaakt. Stijlen, passen en het inmeten van interieurs...

READ MORE →


LET´S GO BOHO!

LET´S GO BOHO!


Tot midden maart 2020 leefde ik mijn mooiste leven op Ibiza. 
Like a bohemian.
Ik ben werkzaam als zelfstandig Creative Designer voor klanten wereldwijd. Voor....

READ MORE →


UNIEK ZIJN 🤎

UNIEK ZIJN 🤎

Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Pascale Huiskamp. Wonende in het mooie Veluwse Heerde. Ik ben 26 jaar, heb een klein, mooi mannetje van anderhalf jaar. En woon samen met mijn vriend, die oorspronkelijk uit Nijkerk komt, in Heerde. Deniz stelde mij, zoals een onderzoekende ondernemer dat doet, een aantal vragen. Daar geef ik graag antwoord op! Waarom ik tweedehands items koop? Nou daar kan ik direct een duidelijk antwoord op geven. Namelijk dat ik verslaafd ben, al vanaf dat ik klein was, aan spullen en kleding die uniek zijn. Niet zoals de meesten die met de mode...

READ MORE →