BOOMERANG ITEMS

BOOMERANG Items is een webshop voor first class, second hand interior items.
Thuis is jouw plek waar liefde en harmonie wonen. Je wilt je omringen met mooie en unieke maar wel betaalbare meubels en woonaccessoires. Er moet zoveel liefde in zitten dat deze voor jou bestemd lijken en waar je jouw persoonlijke touch aan kunt geven.  
Wij verkopen tweedehands meubels, vintage woonaccessoires maar ook leuke en bijzondere hebbedingetjes die jouw plek zo speciaal maken. In onze online kringloopwinkel vind je kringloop pareltjes in alle interieurstijlen, gevarieerd en steeds afwisselend.
Of je nu van vintage, antiek, retro, brocante, modern of design houdt, BOOMERANG Items heeft het.

Mixen & matchen bij BOOMERANG Items is geweldig!

Kringloop shoppen is helemaal leuk en hip maar mixen & matchen is ook heel trendy. Geweldig toch als je een tweedehandse, brocante eettafel combineert met een nieuwe vaas of kandelaar. Het geeft je zoveel voldoening als je jouw eigen unieke stijl bij elkaar kunt combineren. Met de first class, second hand interior items én de Collectie Handpicked Items van BOOMERANG Items gaat dat je zeker lukken. En als je advies nodig hebt, zijn we er voor je. 

BOOMERANG Items, de showroom 

Kringloop online shoppen is heel leuk! Mooie en unieke tweedehands items maar ook de met liefde uitgezochte Handpicked Items voor een betaalbare prijs kopen in onze first class online kringloopwinkel, daar word je gewoon blij van. 
Maar het is ook fijn om de kringloop pareltjes en nieuwe items te voelen, te zien én te ervaren. Lekker struinen door de showroom, een babbeltje maken over bijvoorbeeld de herkomst van die antieke kroonluchter of spulletjes bij elkaar zetten om te bekijken hoe ze staan. Dat kan allemaal in de showroom van BOOMERANG Items, kringloop Ridderkerk. Op afspraak of tijdens de gezellige shopdagen. Leuk je te ontmoeten!  

Verkopen via BOOMERANG Items

Alles verandert in dit leven en jij ook. Wat toen bij je paste, daar ben je nu op uitgekeken. Mooi toch! Het hoort bij je ontwikkeling en levensfase. Zo heb je ook weer een goede reden om jouw plekje weer passend te maken aan jouw zijn. En heel eerlijk; shoppen is toch gewoon heerlijk. Wil je van jouw ¨oude¨ interieur items af, dan kun je deze via BOOMERANG Items verkopen en een ander weer gelukkig maken. Je kunt bij ons dus kopen of via ons verkopen.

Het leven is een mooi avontuur... BOOMERANG Items

In mijn blogs kun je het ontstaan en de groei van BOOMERANG Items lezen. Met liefde en passie is alles mogelijk.

 xox Deniz BOOMERANG Items