Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

GARANTIE & KLACHTEN

We love onze online kringloopwinkel en we doen ons best om de tweedehands items in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport (zie ook topic Breekbare items in de pagina Retourneren) of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Laat het ons dan direct weten!

Garantie
Je koopt tweedehands items, je begrijpt dan ook dat de redelijke verwachtingsduur lager ligt dan die van nieuwe items. Neem bijvoorbeeld tweedehands witgoed of een huishoudelijk apparaat, de fabrieksgarantie is vaak al verlopen. Maar we nemen toch onze verantwoordelijkheid als betrouwbare online kringloopwinkel en stellen daarom een garantieperiode in van 14 dagen.
Gebruik of test je kringloop spullen dan ook direct, dan ben je in ieder geval op tijd als er iets mee is. 

Mocht je aanspraak op garantie willen maken, just contact BOOMERANG Items.

Klachten? Let´s talk!

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of verwacht. In onze Algemene Voorwaarden kun je lezen hoe wij met jouw klachten omgaan.
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen. We zullen er alles aan doen om deze te fixen, want BI houdt van tevreden klanten.
Komen we er samen niet uit dan is het mogelijk om je klachten aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.