HOUSE + 🤎 = HOME
cart SHOPPING BAG 0

GARANTIE & KLACHTEN

We love onze tweedehands items en doen ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport (zie ook topic Breekbare items in de pagina Retourneren) of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Laat het ons dan direct weten!

Garantie

Je koopt tweedehands items, je begrijpt dan ook dat de redelijke verwachtingsduur lager ligt dan die van nieuwe items. We stellen daarom een garantieperiode in van 14 dagen.

Mocht je aanspraak op garantie willen maken, just contact BOOMERANG Items.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. In onze Algemene Voorwaarden kun je lezen hoe wij met jouw klacht omgaan. 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.