GARANTIE & KLACHTEN

We houden van onze kringloop pareltjes & nieuwe Handpicked Items en we doen ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport (zie ook topic Breekbare items in de pagina Retourneren) of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Laat het ons dan direct weten!

Garantie

Je koopt tweedehands items, je begrijpt dan ook dat de redelijke verwachtingsduur lager ligt dan die van nieuwe items. Neem bijvoorbeeld vintage lampen of een tweedehands, elektrisch verstelbare fauteuil, de fabrieksgarantie is vaak al verlopen. Maar we nemen toch onze verantwoordelijkheid als betrouwbare online kringloopwinkel en stellen daarom een garantieperiode in van 14 dagen. Gebruik of test je kringloop item(s) dan ook direct, dan ben je in ieder geval op tijd als er iets mee is. Op nieuwe items uit de Collectie Handpicked Items zit natuurlijk ook garantie. 

Mocht je aanspraak op garantie willen maken, neem dan contact met BOOMERANG Items op.

Niet helemaal tevreden? Daar komen we uit!

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of verwacht. Neem contact met ons op en we zullen er alles aan doen om er uit te komen, want wij houden van blije en tevreden klanten.