INSPIRE US & OTHERS

BOOMERANG Items wants to inspire and be inspired
We hebben elkaar nodig om te groeien, te ontwikkelen of gewoon gelukkig te zijn.
Inspireren én geïnspireerd worden kan al met heel eenvoudige dingen. Wat een rijkdom.

Wees jezelf & inspireer anderen

Met mijn blogs wil ik jou inspireren. Met your story kun je mij en anderen op een idee brengen, motiveren of gewoon vrolijk maken. Met een verhaal bijvoorbeeld over waarom jij kiest voor (online) kringloop shoppen, tweedehands meubels, goedkope dameskleding, vintage nachtkastjes of een tweedehands bed.
Doe je dat omdat het goed is voor onze wereld, omdat het gewoon allemaal goedkoper kan, omdat je zo geld uitspaart waarmee je je avonturen kunt bekostigen of omdat het gewoon een hobby is en je er een kick van krijgt?
En wat vind je eigenlijk van de collectie nieuwe Handpicked Items die een aanvulling zijn op de tweedehands collectie van BI? Hou je ook zo van mixen & matchen? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! 

Make your story visual.
Stuur een funny pic van jou met die mooie tweedehands sneakers aan. Een foto van dat vintage vloerkleed in de woonkamer; wow, the finishing touch! Leuke, grappige of mooie impressies van BOOMERANG Items in jouw leven. Het maakt niet uit wat, make others happy and inspire!
Lees hier de verhalen van Dusica, Happy Bass Junior en andere inspirational happy people. 

Mail your story en ik neem contact met je op. 

Collab, let´s join forces

BOOMERANG Items wil terug naar de menselijke maat, naar diversiteit in aanbod en vooral naar menselijke verbinding. Daarom werken we graag samen met ondernemers, zoals Otto Rozing en Cheryl-Lynn die hun handgemaakte en zelfontworpen producten op de markt brengen.
 
Let´s join forces, neem contact met ons op!