INSPIRE US & OTHERS

We hebben elkaar nodig om te groeien, te ontwikkelen of gewoon gelukkig te zijn. Inspireren én geïnspireerd worden kan al met heel eenvoudige dingen. Wat een rijkdom!

Wees jezelf & inspireer anderen

Met mijn blogs wil ik jou inspireren. Met jouw verhaal kun je mij en anderen op een idee brengen, motiveren of gewoon vrolijk maken. Vertel eens waarom jij kiest voor (online) kringloop shoppen, tweedehands meubels, vintage nachtkastjes of gouden spiegels.
Doe je dat omdat het gewoon allemaal goedkoper kan. Omdat je zo geld uitspaart waarmee je je avonturen kunt bekostigen of omdat het gewoon een hobby is. Of krijg je er een kick van als je eindelijk die mooie, doorleefde, antieke buffetkast met een verhaal hebt gevonden?
Wat vind je eigenlijk van de collectie nieuwe Handpicked Items die een aanvulling is op de tweedehands collectie van BI? Hou je ook zo van mixen & matchen? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! 

Schrijf wat leuks vanuit je hart, mail het naar ons en we nemen contact met je op. 

Lees hier de verhalen van Cindy, Ivonne en andere inspirational happy people

Wat we ook heel leuk vinden, is als klanten foto´s toezenden. Ze zijn dan zo blij & tevreden dat ze foto´s toesturen om te laten zien hoe geweldig die vintage bank of brocante eettafel in hun interieur staat. Ben je ook zo enthousiast over je BI kringloop parel, stuur dan een foto en met jouw toestemming plaatsen we het op onze socials. Laat anderen jouw liefdevolle thuis zien en inspireer hen. 

Verbinden & samenwerken loont!

BOOMERANG Items wil terug naar de menselijke maat, naar diversiteit in aanbod en vooral naar menselijke verbinding. Daarom werken we graag samen met ondernemers, zoals Otto Rozing en Cheryl-Lynn die hun handgemaakte en zelfontworpen producten op de markt brengen.

Verbinden en samenwerken? Neem contact met ons op. We vinden het altijd leuk  om nieuwe, inspirerende mensen te ontmoeten.