HEMA, VOOR DE GEWONE MAN

HEMA, wie kent het niet! Dit oer-Hollandse warenhuis werd in 1926 opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac. Het moest een warenhuis worden voor de ‘gewone man’ want de bestaande warenhuizen waren gericht op de rijkere Nederlander. HEMA zou staan voor optimistisch, uniek, simpel, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands. 

HEMA is er nog steeds voor de gewone man

Er is na al die jaren gelukkig niets veranderd! HEMA is er nog steeds voor de gewone man. Het aanbod is altijd van goede kwaliteit en heel leuk geprijsd. Mooie baby- en kinderkleding, casual house-wear, kantoorspulletjes, make-up, producten voor het huishouden en, voor mij misschien wel het belangrijkste, lekker eten. Bijna alles wat je nodig hebt, is te koop. Wist je dat alle artikelen zelf ontwikkeld worden? Ik vind het een heel goed concept.
Voor mij blijft de HEMA een zaak waar ik graag naar binnen loop. Voor de tompouce en de rookworst natuurlijk maar ook omdat het gewoon op een bepaalde manier gezellig is. Zo gewoon maar toch heel bijzonder.  

Hema, tweedehands net zo mooi

Dat de producten van de HEMA mooi blijven, komt natuurlijk omdat het van goede kwaliteit is. BOOMERANG Items verkoopt tweedehands HEMA producten. Baby- en kinderkleding, dameskleding, leuke woonaccessoires maar ook speelgoed. HEMA blijft in!

Check de collectie

Langskomen om HEMA items in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

HEMA PRODUCTEN BIJ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WEBSHOP NEDERLAND