EEN VELVET KUSSEN GEEFT EEN CHIQUE TOUCH

Velvet is weer helemaal in. De stof velvet, ook wel fluweel genoemd, wordt gebruikt voor gordijnen, meubilair en woonaccessoires. Ik ben blij met deze trend want ik vind het een geweldige stof; het geeft een chique touch maar heeft tegelijkertijd ook een warme uitstraling. Een velvet kussen in je bank of fauteuil, supergaaf!

Hou je van chique, warm én comfortabel? Dan is een velvet kussen een musthave!

Je houdt van een chique uitstraling in je interieur maar het is ook de bedoeling dat je lekker kunt relaxen. Jouw huis is je plek waar je je kunt terugtrekken en afsluiten van de wereld. Vanavond wil je maar één ding: een avondje gewoon niets anders dan cocoonen met velvet kussens en een heerlijke plaid. Warm en comfortabel, wat een rijkdom!

Met sierkussens voeg je warmte, kleur en contrast toe aan je interieur. Dat kan met een velvet kussen maar natuurlijk ook met bijvoorbeeld oosterse kussens die helemaal geweldig staan in een Bohemian of modern interieur

Bij BOOMERANG Items heb je volop keus als je tweedehands sierkussens zoekt. Van een oud-roze velvet kussen, Perzische of Oosterse kussens, vintage kussens tot grappige sierkussens met een leuke quote.
Een goedkope sierkussen bij mij kopen is first class, second hand. Want ik selecteer alleen tweedehands items waar nog love in zit. Kringloop items met liefde!

Check mijn Collectie Tweedehands Sierkussens

Of kom gezellig langs om nog meer inspiratie op te doen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP