ONLINE KRINGLOOP

Kringloop shoppen is tegenwoordig hip! Je gaat liefdevol om met onze wereld, je bespaart een hoop geld en je wisselt net zo makkelijk van spullen. We veranderen van smaak en stijl en dat kan omdat tweedehands betaalbaar is.
Online shoppen bespaart je tijd, je kunt het heel comfortabel in je chill-outfit vanuit je luie stoel doen en de aankopen worden snel bij je thuis afgeleverd. 
Combineer deze twee trends tot online kringloop en je krijgt BOOMERANG Items. Een online kringloopwinkel, wat een luxe! 

Online kringloop maar wel first class 

Het zijn niet alleen de mensen met een kleine beurs die kringloop shoppen. Tegenwoordig is het heel trendy én een sport om leuke spullen te scoren in een kringloopwinkel. Van de yup, student, alleenstaande moeder, tweeverdiener tot pensionado heeft er inmiddels een hobby van gemaakt. En natuurlijk doen we het voor onze wereld maar ook omdat het gewoon leuk is. 
Struinend op zoek naar niets in het bijzonder en dan een mooi item voor een prikkie scoren! Gewoon wanneer het jou uitkomt, kun je online struinen door de collecties van BOOMERANG Items. 

Een online kringloopwinkel maar wel first class. Want met mijn webshop zijn de termen tweedehands en kringloop online niet langer stoffig of cheapy. Ik besteed namelijk heel veel liefde en aandacht aan de presentatie van alles wat je bij mij kunt kopen; van tweedehands kleding, interieur, boeken tot alles wat nog love heeft.
Online kringloop, first class, second hand items. Laat je verrassen door mijn collecties, vul voordelig je shopping bag met wat je ook maar wilt en binnen no-time kun je ervan genieten.

Check bijvoorbeeld de Collectie Interieur in mijn online kringloopwinkel.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te struinen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 
 ONLINE KRINGLOOP BOOMERANG ITEMS