EEN VINTAGE SERVIES, EEN TWEEDEHANDS BEAUTY

Een vintage servies is echt helemaal te gek! De stijl uit de jaren ´60 en ´70 is zo populair dat nieuwe serviezen er op geïnspireerd worden. Maar jij gaat voor echt. Want een écht vintage servies is een tweedehands beauty en bij BOOMERANG Items nog voordelig ook. Get inspired door de stories van anderen.

Een vintage servies, vervlogen tijden komen tot leven

Een vintage servies is gemaakt van mooi aardewerk in de kleuren oker, bruin en groen. Vaak met patronen en leuke prints. Dit soort serviezen kwamen voornamelijk uit België en West-Duitsland. Een vintage servies straalt warmte en gezellig uit. Als je het helemaal ¨vintage¨ wilt doen, mogen de vintage wijnglazen, de ¨roemers¨ niet ontbreken. Een roemer-wijnglas staat voor dikglas met een geribbelde, gekleurde voet en steel. Vrolijk word je van al die warme tinten, patronen, printen en kleuren.

Eten is allang niet meer functioneel, eten is een sociale happening geworden. Gezellig met familie of vrienden genieten van een lekkere maaltijd. Gewoon thuis met zijn allen. 
Je dekt je tafel met een echt vintage servies, vintage wijnglazen en als klapper een kristallen karaf en een mooie Rumtopf pot voor de sier. Laat het eetfestijn maar beginnen!

Als je op zoek bent naar een vintage servies, een kristallen karaf, een retro servies of tweedehands keukenspulletjes dan is de kans groot dat je bij BOOMERANG Items slaagt. Want BOOMERANG Items is een online kringloopshop met heel veel mooie tweedehands accessoires en much more
P.S.: als je wilt weten wat het verschil is tussen Vintage en Retro, lees dan mijn trendblog eens. 

Check mijn Collectie tweedehands Kitchenware en maak het thuis cosy!

Of kom gezellig langs om de tweedehands Kitchenware in het echt te zien. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP