LOVE OUR PLANET

We houden van shoppen en that´s all right.
Accessoires voor in je woonkamer omdat je wel eens wat anders wilt. Speelgoed voor je kind dat beter aansluit op zijn leeftijd. Een warme trui voor de komende winter. Of gewoon een goed boek dat je altijd al wilde lezen.
Van shoppen krijg je good vibes en het is gewoon heerlijk.
Dat is oké; we zijn ook gewoon maar human.

Gelukkig worden we ook steeds bewuster van de impact die het maken van nieuwe spullen op het milieu heeft. Van productie tot aan levering thuis. We zien in dat het ook anders kan.
We ontlenen onze identiteit niet langer aan het kopen van merken of (veel te) dure items.
De taboe op het kopen van tweedehands items verdwijnt hierdoor steeds meer en meer en een kringloopwinkel binnen lopen hoeft niet langer incognito.
Met onze vernieuwde persoonlijke lifestyle willen we bijdragen aan een gezondere en mooiere wereld. Dit geeft ons nu een boost van geluk; het gaat niet meer alleen maar om de persoonlijke voldoening.

Het geld dat we met deze nieuwe lifestyle uitsparen, gebruiken we voor het maken van happy memories door nieuwe levenservaringen op te doen. Of nog mooier; we gaan gewoon minder werken en meer met familie en vrienden samen genieten van het leven.
We maken andere keuzes die goed zijn voor onszelf én voor de wereld. We worden een betere versie van wie we zijn. Geluk en gezondheid gaan hand in hand.

BOOMERANG Items wil positief bijdragen aan deze nieuwe bewustwording en lifestyle.

WHY?
BECAUSE WE LOVE HUMANS,
BECAUSE WE LOVE OUR PLANET!

LOVE OUR PLANET


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Sharon ON

  Wat geniet ik van jullie blogs, jullie energie die je gewoon voelt. Wauw dames wat ben ik het eens met jullie lifestyle, zo zonde wat er weggegooid wordt en wat er voor in de plaats moet komen, en wat daarvoor dan weer voor moet wijken. Ga zo door dan doe ik dat ook ❤️

 • Veronique ON

  Hier word ik zo blij van! We hebben maar 1 aardbol en daar moeten we zuinig op zijn.
  Dit is niet alleen de toekomst maar wat mij betreft ook het nieuwe normaal <3

 • Jasper ON

  Geweldig! Dit is de toekomst


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!