TWEEDEHANDS SCHILDERIJEN & KUNST

Wat is kunst eigenlijk? Er bestaat geen algemeen geaccepteerde definitie van kunst.
Gelukkig maar, want zo bepalen we zelf of iets kunst is of niet! De makers en wij bepalen het dus. 
Kunst is voor mij een item dat me raakt. Als je de liefde kunt voelen die de kunstenaar of maker erin heeft gelegd, als het anders is dan anders. 
Het mooie is dat tweedehands kunst niet eens zo duur hoeft te zijn om er door geraakt te worden. Tweedehands schilderijen bijvoorbeeld van bekende of onbekende kunstschilders kunnen mij raken maar ook een met de hand gemaakt houten kistje of een antieke meubel met ambachtelijke krullen en tierelantijnen. 

Tweedehands schilderijen of andere kunst, create your treasures!

In de loop van onze levens veranderen we regelmatig van woonplek, interieur, fiets, auto of partner, om maar wat te noemen. En soms zijn er van die speciale dingen waar we maar niet van af willen. Het zijn onze treasures waar we zoveel liefde in hebben gestopt, die ons zoveel liefde of plezier geven of omdat we er simpelweg mooie herinneringen aan hebben. Zelf gekocht, gekregen of geërfd. 

Verwen jezelf een keer door een item te kopen dat je je hele leven lang wilt koesteren. Dat een speciaal plekje in je huis én hart heeft. Een treasure dat je nooit weg wilt doen.

BOOMERANG Items verkoopt tweedehands schilderijen, porselein, antieke meubelen, vintage schilderijen, handgemaakte Perzische tapijten en nog veel meer bijzondere items. En als kunst niet gedefinieerd is, kan zelfs iets van kitsch jouw treasure worden!

Get touched door mijn Kunst & Treasures Collectie!

Kunst online kopen is tegenwoordig heel gewoon en easy. Maar als het net iets kostbaarder is of je wilt het gewoon voelen en zien kom dan gezellig langs om te kijken naar jouw toekomstige schat. You´re welcome. 
We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP