EEN TWEEDEHANDS PERZISCH TAPIJT, EEN JUWEEL MET EEN STORY

Een tweedehands Perzisch tapijt is een juweel met een story. Deze tapijten zijn eigenlijk nooit echt ¨uit¨ geweest maar vandaag de dag zijn ze razend populair. Why? Ze zijn uniek en je voelt een verhaal. Vintage, nieuw, gebleekt of stonewashed, een Pers zie je overal; in huizen, winkels, studio´s en zelfs op tafels.

Tweedehands Perzische tapijten bij BOOMERANG Items, juweeltjes met een story maar dan betaalbaar  

De oorsprong van deze tweedehands Perzische tapijten ligt, hoe kan het anders, in Perzië. Landen in het Midden-Oosten namen deze kunst al snel over. Volgens kenners worden echter de mooiste tapijten in Iran (Perzië) geknoopt.
Er zijn verschillende soorten Perzische kleden. Zo wordt er een verschil gemaakt in tapijten zonder hoge polen (Kelim) en met hoge polen. Kleuren en patronen ¨verraden¨ de herkomst en het doel van het kleed.

Verschillende varianten tweedehands Perzische tapijten; altijd wel één die bij jou past

Omdat er dus zoveel verschillende varianten tweedehands Perzische tapijten zijn, is er altijd wel een die bij jouw inrichting past. Heb je een moderne, romantische of industriële inrichting, een tweedehands Perzisch tapijt geeft net die warme touch en gezelligheid. Dare to combine!

Ik vind het te gek als ik weer tweedehands Perzische items voor de verkoop aangeboden krijg. Van kussens, lopers, wanddecoratie tot tafelkleedjes. Yes!!!
Check de BOOMERANG Jewels!

Vind je het leuk als ik je help bij het kiezen van een geschikt juweeltje. Just let me know!

XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

TWEEDEHANDS PERZISCH KLEED OKERGEEL HANDGEKNOOPT tweedehands webshop nederland tweedehands verkopen Rotterdam luxe tweedehands items bestellen100% WOL VINTAGE

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!