VINTAGE SHOP

Vintage shoppen is een trend geworden en niet alleen vanwege de leuke prijs en duurzaamheid maar ook om de kwaliteit en de stijl van vervlogen tijden. 
BOOMERANG Items is een vintage shop waar je met love online kunt shoppen.

A vintage shop, a new experience and lifestyle!

Shoppen is natuurlijk heerlijk maar gelukkig worden we ook steeds bewuster van de impact die het maken van nieuwe spullen op het milieu heeft. We zien in dat het ook anders kan.
We ontlenen onze identiteit niet langer aan het kopen van merken of (veel te) dure items en met onze vernieuwde persoonlijke lifestyle willen we bijdragen aan een gezondere en mooiere wereld. Het shoppen van tweedehands vintage items bij een online kringloopwinkel of vintage shop is niet langer een taboe!
Geweldig dat je door het oppimpen en customizen van een tweedehands vintage meubelstuk, een persoonlijk sieraad voor je woonkamer kunt maken. Voel je vrouwelijk in die Chanel-look vintage jurk. Alles is mogelijk met tweedehands vintage items.

BOOMERANG Items is een vintage webshop voor first class, second hand items
Van tweedehands en vintage kleding, interieur, boeken tot alles wat nog love heeft, bieden we te koop aan.
Een vintage shop die met liefde bijdraagt aan jouw nieuwe lifestyle en een mooiere wereld!

Check de collecties in mijn vintage webshop.

Langskomen om de items uit mijn vintage webshop in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP
    VINTAGE SHOP