TWEEDEHANDS MEUBELS

Tweedehands meubels kopen en deze naar jouw smaak oppimpen, je wordt er zo gelukkig van! Ook bespaart het je heel veel geld.
De afgelopen jaren is het een trend om tweedehands meubels ook wel kringloop meubels genoemd, te kopen en deze in jouw interieur te verwerken. Het kost wel wat moeite maar je krijgt er zo´n kick van. Zou je het niet gaaf vinden om die antieke buffetkast om te toveren tot een eigentijdse, hippe helemaal-jouw-speciale buffetkast!

Tweedehands meubels, let´s restyle

Het opknappen en restylen van tweedehands meubels is zo´n trend dat de workshops niet achter konden blijven. Er gaat een wereld voor je open met de uitleg over technieken en te gebruiken materialen. Het is zo leuk om te doen dat je er een zinvolle hobby van kunt maken. Van die tweedehands fauteuil kun je je eigen troon maken, wat een ontspanning!

Wat ook helemaal hip is, is een vintage inrichting. Met vintage meubels tweedehands creëer je een sfeervol thuis en de charme van vervlogen tijden kun je haast voelen.
Je hoeft natuurlijk niet alles op te pimpen, de originele staat van die leren fauteuil vintage stijl kan gewoon helemaal jouw ding zijn. 

Waar koop je gebruikte meubels, die antieke linnenkast of tweedehands vloerkleed?
BOOMERANG Items online kringloop, the place to be! Voor tweedehands meubels, kringloop meubels, een complete vintage inrichting of vintage woonaccessoires maar ook als je alleen nog maar een vintage spiegel of oude kasten zoekt. 

Check de Collectie Tweedehands Interieur

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te kijken, te zitten en te voelen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

TWEEDEHANDS MEUBELS