HOORAY! BOOMERANG Items is jarig! De hele maand juni 10% korting 🥳
cart SHOPPING BAG 0

TWEEDEHANDS MEUBELS

Tweedehands meubels kopen en deze naar jouw smaak oppimpen, je wordt er zo gelukkig van! Het bespaart je ook nog eens heel veel geld.
De afgelopen jaren is het een trend om tweedehands meubels ook wel kringloop meubels genoemd, te kopen en deze in jouw interieur te verwerken. Je moet er wel wat voor doen maar je krijgt er zo´n kick van. Want hoe gaaf is het om die antieke buffetkast om te toveren tot een eigentijdse, hippe helemaal-jouw-speciale buffetkast!

Tweedehands meubels, let´s restyle

Het opknappen en restylen van tweedehands meubels is zo´n trend dat de workshops niet achter konden blijven. De uitleg over technieken en te gebruiken materialen, er gaat een wereld voor je open. Maak er een zinvolle hobby van want het is eigenlijk gewoon heel leuk om te doen. Heel ontspannend en van die tweedehands fauteuil, kun je je eigen troon maken.

Wat ook helemaal hip is, is een vintage inrichting. Met vintage meubels tweedehands creëer je een sfeervol thuis en de charme van vervlogen tijden kun je haast voelen.
Je hoeft natuurlijk niet alles op te pimpen, de originele staat van die leren fauteuil vintage stijl kan gewoon helemaal jouw ding zijn. 

Waar koop je gebruikte meubels, die antieke linnenkast of tweedehands vloerkleed?
BOOMERANG Items online kringloop, the place to be! Voor tweedehands meubels, kringloop meubels, een complete vintage inrichting of vintage woonaccessoires maar ook als je alleen nog maar een vintage spiegel of oude kasten zoekt. 
Check de Collectie Tweedehands Interieur. 

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te kijken, te zitten en te voelen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

TWEEDEHANDS MEUBELS