VINTAGE LAMPEN, DE SFEERMAKERS

Je richt je huis met veel liefde in; mooie vloerbedekking, strakke of juist drukke muren, leuke bijpassende meubelen en zelfs aan exotische planten wordt gedacht. Waar we als laatste aan denken, is de verlichting. Raar toch? Want alles valt of staat met goede sfeerverlichting. Life is all about lighting!

Vintage lampen, de trend

Licht moet functioneel en praktisch zijn maar als de avond valt, willen we allemaal een relaxte en gezellige sfeer creëren. Je inrichting moet er op zijn best uitkomen; gezellig en warm. De lampen die deze sfeer geven, moeten zelf ook nog eens mooi zijn. Want een mooie lamp is de kroon op je interieur.
Wat je nu heel veel ziet en wat echt tof is, zijn vintage lampen in diverse stijlen. Van industrieel tot romantisch en van hanglamp tot tafellamp.

BOOMERANG Items is een online kringloopwinkel waar échte vintage lampen verkocht worden. Lampen die al een leven achter de rug hebben, soms zelfs charmante gebruikssporen hebben. Maar nog zo tof en mooi. Tweedehands vintage lampen, met een geschiedenis, die weer opnieuw willen shinen maar dan in jouw interieur. 

Naast vintage lampen verkoop ik ook regelmatig de populaire antieke kroonluchter. Deze gave lampen passen in een klassieke interieur maar zijn heel tof als je ze als contrast gebruikt in een modern interieur. De kopie antieke kroonluchter heb ik ook regelmatig. Niet van echt te onderscheiden maar wel gunstiger qua prijs. 

Ook voor voordelige tweedehands lampen en goedkope lampenkappen kun je bij mij terecht. Spotjes, tafellampen, wandlampen, vloerlampen en lampenkappen in allerlei kleuren en stijlen. Life is all about lighting!

Check mijn collectie tweedehands lampen in de webshop. 

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te snuffelen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP