VINTAGE STOELEN, DÉ TREND

Vintage stoelen zijn nostalgisch, mooi en uniek. Niet zo raar dus dat het een trend geworden is.
We willen een thuis maar dan warm en persoonlijk, weg met dat geijkte gedoe. Het is jouw plekje, het moet helemaal ¨jij¨ zijn; origineel.
Er zijn vintage stoelen die je zó neer kunt zetten omdat die in harmonie zijn met de rest van je inrichting en er zijn vintage stoelen die je nog moet oppimpen. Dat is helemaal te gek! Het geeft zo veel voldoening om je creatief uit te drukken.

Vintage stoelen, zo veel voordelen

Het maakt creatieve kanten in je los. Je gaat op zoek naar vintage stoelen en het leidt je naar wegen die je nooit op gegaan zou zijn. Naar rommelmarkten en kringloopwinkels bijvoorbeeld, er gaat een wereld voor je open. Vroeger was het een taboe en in jouw perceptie misschien alleen bestemd voor de minderbedeelden maar nu is het helemaal hip om kringloop te shoppen. Je krijgt er een kick van om het mooiste voor een prikkie te scoren. Het geld dat je bespaart, besteed je aan het opdoen van leuke ervaringen.

Dan koop je die vintage stoel en ga je ermee aan de slag. Er zijn videofilmpjes over het oppimpen van meubels maar ook workshops waar je aan deel kunt nemen. Nieuwe mensen, nieuwe inzichten. Hier een likje verf daar nog een klinknagel. De stof stem je af op de tinten van de rest van je inrichting. Je kunstwerk is af en wat ben je trots op het resultaat. Je wist niet dat je het in je had, feels great om jezelf te herontdekken.

BOOMERANG Items is een vintage online webshop voor first class, second hand items. Zo verkoop ik bijvoorbeeld goedkope stoelen, een vintage bank maar ook een tweedehands bed en een goedkope loungebank of tweedehands bank. Ik verkoop nog zo veel meer maar alleen als er love in zit en het bijdraagt aan jouw nieuwe lifestyle en een mooiere wereld!

Shop kringloop online en check de collecties in mijn vintage webshop

Langskomen om de items uit mijn vintage webshop in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP