BOHEMIAN INTERIEUR, JIJ BEPAALT!

Een bohemian type geeft uitdrukking aan wat hij écht is en doet vooral wat hij zelf wil. Geen burgerlijkheid, geen regels en voorschriften maar gewoon doen waar je zin in hebt en je daar nog prettig bij voelen ook. Heerlijk! Be yourself, be Bohemian! Enjoy life.

Bohemian interieur, alles kan en mag

Een bohemian interieur is eigenlijk net zo bijzonder. Alles kan en mag. Jij bepaalt.
Opvallende kleuren en vreemde kleurcombinaties, drukke prints en shiny accessoires. Een roze kussen of poef op een rood tapijt, durf je het aan?
Vintage of zelfgemaakte meubels, zelfs het lievelingskastje van je oma past erbij. Combineer meubels van rotan en hout met een Oosterse schaal van gekleurd keramiek. Een vintage messing spiegel of lamp staat er natuurlijk ook heel gaaf bij. Oh ja, gezellige rotan opbergmanden of plantenpotten zijn musthaves
Heb je nog souvenirs van exotische oorden op zolder? Haal ze tevoorschijn want die staan helemaal te gek. Aan de muur een wandkleed uit Marokko. Een Perzisch tapijt, een juweel met een story, maakt het helemaal af. Mix werelden tot jouw Bohemian wereld. The world is yours.
Een Bohemian interieur staat ook voor luxe; gebruik daarom rijke materialen zoals velours. Cosy, die warme, luxe uitstraling van weelderige stoffen.

Bohemian interieur, Tropical Forrest or Ibiza Style?

Kies je voor Tropical Forrest of liever voor Ibiza style?
Voor een Tropical Forrest gebruik je natuurlijk groene accenten. Waan je in de Amazone door grote, exotische planten zoals een palm, yucca of bananenplant in huis te halen. Heb je geen groene vingers? Dan kun je ook met tropische prints op kussentjes of gordijnen de sfeer verkrijgen. 
De Ibiza style creëer je met de kleuren turquoise, geel en oranje. Met linnen stoffen maak je het luchtig. Net als het leven op Ibiza. Don´t worry, be hippie. 

Ga helemaal los met een Bohemian interieur want alles kan en mag. You are in charge!
Met tweedehands items van BOOMERANG Items creëer je jouw Bohemian interieur heel voordelig.

Check de collectie tweedehands Interieur

Langskomen om Bohemian interieur items in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

BOHEMIAN INTERIEUR, JIJ BEPAALT! Tropical Forrest or Ibiza Style TWEEDEHANDS WOONDECORATIE BIJ BOOMERANG ITEMS RIDDERKERK

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!