KERST 2021 VIEREN WE SAMEN

Kerst is liefde en geborgenheid. Kerst is geluk en vrede. Kerst is hoop en verbinding.
Kerst 2021 vieren we no matter what tóch samen. Want we zijn in ons hart allemaal mooie en liefdevolle mensen. En dat zijn eigenschappen die nooit verloren zullen gaan.
Laten we het verbindingsfeest alvast beginnen met gezellige voorbereidingen. Hey ho, let´s go!

Kerst 2021, de trends

De kerstboom blijft, gelukkig maar, altijd centraal. Het staat supergezellig in de woonkamer, zeker met alle cadeautjes eronder die we voor onze familie, vrienden én onze lieve huisdieren met love uitzoeken. ¨We hebben alleen maar wat we geven¨, deze quote vind ik trouwens vooral met kerst toepasselijk. 
Er is eigenlijk niet één specifieke trend. Dit jaar gaan we voor romantiek en nostalgie met veel velvet, vintage kerstballen, brocante engeltjes en hartjes, veren, pluimen en natuurlijk sneeuwpoeder. Retro en humor kunnen ook; grappige, dubbelzinnige kerstspullen en ornamenten voor in de boom zijn volop verkrijgbaar. En voor de minimalisten onder ons, is er de kerstboom met witte, zilveren en blauwe kerstballen en ornamenten. Houd je van een fout, goud, glitter en glamour kerstboom, shine er op los.
Naast het versieren van de kerstboom, kun je met guirlandes, windlichten, kandelaars, een kerststal, kerstkransen, een kerstman, strooidecoratie en toffe BI-items woonaccessoires het geheel afmaken
Vergeet de tafeldecoratie niet. Met karaffen, glazen van kristal en een sjiek servies maak je er een mooi geheel van. By the way, bereid het kerstmenu op tijd voor dan heb je dit jaar geen kerst-diner-stress😁! 
Waar je ook voor kiest, het is jouw thuis, jouw kerst, maak het gezellig en leef je uit!

Kringloop kerstspullen zijn mooie, goedkope kerstspullen

Voor Kerst 2021 heb ik de Collectie Tweedehands Kerst voor je samengesteld met mooie, goedkope kerstspullen. Van vintage kerstballen, een kerstboom, kerstkleding, kerstboeken en allerlei hebbedingetjes die je voor een gezellige kerst nodig hebt. Deze collectie wordt regelmatig aangevuld, blijf haar dus in de gaten houden via mijn webshop, Instagram of Facebook
Als je een loved one een orgineel kerstcadeau wilt geven, ik verkoop ook cadeaubonnen. De BOOMERANG Items Gift Card

Check de Collectie Tweedehands Kerst van BOOMERANG Items!

Online kringloop shoppen is helemaal hip maar als je in de buurt woont, kun je ook op afspraak, gezellig komen struinen en snuffelen in mijn bedrijfspand. 

Een dikke kus en veel plezier met de kerst-voorbereidingen! 

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

TWEEDEHANDS KERST BOOMERANG ITEMS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Patricia ON

  Was eigenlijk nog niet zo in de kerststemming, maar dan zie ik dit en wauw 🎄🕯️💫 Christmas is coming soon. Ik ben van het koningsblauw met goud. Niet een trend volgend, maar wat ik mooi vind. Moeilijk te vinden, maar jij hebt het gewoon.
  Ik weet zeker dat m’n nieuwe huisje, dit jaar, met de keuze die je aanbiedt, zal stralen. Plek voor kerstboom is er niet maar zoveel andere items. Komt helemaal goed Deniz en ik wens je alvast een warme, liefdevolle Kersttijd 💙🍀🕯️🌟✨💫

 • Tessa ON

  Super leuke blog weer. En tot op de kerstmarkt 😉🎄

 • Jasper ON

  Zelde zo’n groot tweedehands kerst aanbod gezien! Erg leuk geschreven hohoho Merry christmasss

 • Corrie ON

  Wat een gezellige binnenkomer ! Wat gezellig hoe je alles schrijft Denise! Ik heb er al helemaal zin in! In plaats van december komt de boom er al in november! Ik heb al wat leuke spulletjes op mijn verlanglijst gezet die ik gaat bestellen! Fijn dat Boomerang bestaat zo kan ieder mens wat leuks kopen! 🎄🎄🎄


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!