AMBERBLOKJES, DE NIEUWE MAGISCHE GEURTREND

De geurblokjes, die we ook wel amberblokjes noemen, ruiken heerlijk en je kunt ze overal gebruiken. In de kledingkast, badkamer, je woonkamer, de auto of waar je ook maar wilt. Amberblokjes parfumeren elke ruimte met jouw favoriete geur. Vind je het geurtje van jouw lievelings amberblokje zo lekker dat je het bij je wil ¨dragen¨? Dat kan! Je kunt het namelijk ook als lichaamsparfum gebruiken. Wrijf het blokje licht over de huid en je ruikt de hele dag magisch heerlijk.
Ik ben echt helemaal weg van de amberblokjes, de nieuwe magische geurtrend!

GEURBLOKJES / AMBERBLOKJES UIT MAROKKO

Heerlijke amberblokjes, overgewaaid uit Marokko

Waar de geurblokjes ¨ineens¨ vandaan komen? In Marokko worden deze al heel lang gebruikt en ze worden naar een eeuwenoud traditioneel recept met de hand gemaakt. Amberblokjes bestaan voornamelijk uit plantaardige ingrediënten, zoals natuurlijke barnsteenhars, essentiële oliën, musk, amber, vanille en roos.
Voor de Marokkanen niets nieuws dus, voor ons dé heerlijke, nieuwe geurtrend. أحبها Dit is Arabisch voor: I love it!

Lang plezier van amberblokjes

Als je de amberblokjes goed gebruikt, kun je er wel tot één jaar plezier van hebben. Gebruik het eerst als geurblokje in een leuk organza-zakje of op een schaaltje. Als je het amberblokje bijvoorbeeld in je kledingkast wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je het in een schaaltje legt het geurblokje kan namelijk vlekken geven op bepaalde materialen.
Als je merkt dat de geur minder wordt, kun je er wat van afschrapen met een rasp. De geur komt dan weer volop naar ¨boven¨. Gooi het schraapsel niet weg want dat kun je weer gebruiken in de stofzuigerzak of een geurbrander. Een paar keer per dag de geurbrander even aanzetten is voldoende om de heerlijke geur te verspreiden.
Als je een amberblokje in de auto wilt gebruiken, houd er dan rekening mee dat het bij hoge temperaturen kan smelten.
GEURBLOKJES / AMBERBLOKJES UIT MAROKKO

Amberblokjes in alle geuren en kleuren

Amberblokjes zijn er in alle geuren en kleuren. Als je ze voor het eerst online koopt, is het lastig om te bepalen welke geur bij jou past. Geuren kunnen digitaal en met omschrijvingen niet overgebracht worden, daarbij blijft een geur toch altijd een persoonlijk dingetje. Ga gewoon op je gevoel af en probeer er eens een uit. Of kom, als je in de buurt bent, langs in de boutique en ervaar de amberblokjes zelf; ze ruiken magisch lekker.
Mijn boutique-klanten die de geurblokjes bij mij voor het eerst hebben gezien én gekocht zijn er al dolenthousiast over. En nee, het zijn geen zeepjes. Die vraag krijg ik regelmatig. Ik begrijp de verwarring, ze lijken inderdaad op zeepjes.
Amberblokjes ruiken niet alleen lekker, als woondecoratie zijn ze ook heel leuk om te zien. Doe een amberblokje in je favoriete geur en kleur in een mooi organza-zakje of plaats een mix van geuren en kleuren op een bamboe-, palmblad- of schelpschaaltje. Check het assortiment in de Collectie Handpicked Items

Amberblokjes zijn ambachtelijk gemaakt, ruiken heerlijk magisch en zijn mooi om te zien. I love the magic scent!

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP
GEURBLOKJES / AMBERBLOKJES UIT MAROKKO

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Kate ON

  Ik heb de amberblokjes in de kledingkast gedaan en in de badkamer en het ruikt heerlijk! Ik ben er ontzettend blij mee!

 • Ivonne Cinjee ON

  Ik heb een blokje op een schaal in de woonkamer staan en het ruikt echt heerlijk!
  Soms komt ineens die geur omhoog….. ik ben denk ik hooked!😀

 • Irem ON

  Wat ruiken ze super lekker! Ik gebruik de amberblokjes als decoratie in mijn woonkamer en mijn hele woonkamer ruikt heerlijk🤩

 • Sonja ON

  Ik heb de vanille en roos in mijn kledingkast bij mijn linnengoed . Mijn beddengoed ruikt heerlijk !!!


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!