NIET PERFECT, MAAR WEL UNIEK MET KRINGLOOP PARELS

De tijd dat iedereen zo´n beetje hetzelfde interieur had, is gelukkig voorbij. Je wilt een interieur dat uniek én persoonlijk is. Het moet uitstralen wie jij bent en je wilt er helemaal je eigen draai aan geven. Niet perfect, maar wel uniek!

Je gaat op zoek naar een antieke buffetkast of vintage woonaccessoires om jouw plekje de finishing touch te geven. Of wil je al een tijdje een geheel nieuwe stijl? Gewoon doen! Het kan met kringloop parels🤎 . Gelukkig is kringloop shoppen helemaal hip en niet langer ¨stoffig¨. Tweedehands is voordelig en zelfs die onbetaalbare design hoekbank waar je al tijden van droomt, is nu bereikbaar. Ook voor jou. Geweldig zo´n luxe, shiny velvet bank.

BANK MET HOCKER RB COLLECTION SHINY VELVET CHAMPAGNE TAUPE

Niet perfect, maar wel uniek met kringloop parels

Kringloop of tweedehands shoppen is écht een trend aan het worden. Of het nu online is of fysiek. Het is gewoon heerlijk om op zoek te gaan naar kringloop parels. Het kost wat meer tijd want je moet maar net tegen die vintage bank en gouden spiegels die je voor ogen hebt, aanlopen. Of dan kom je eindelijk dé juiste brocante eettafel tegen maar is deze toch net niet de juiste kleur. No problem. Word gewoon creatief, want ook dat is helemaal in. Er worden zelfs workshops pimpen van kringloop parels en tweedehands meubels gegeven. Met nieuwe technieken en materialen geef je tweedehands meubels een nieuw uitstraling. Misschien niet perfect, maar wel helemaal jij. Uniek! 

Kringloop parels van BOOMERANG Items

Toen ik met BOOMERANG Items begon, had ik een duidelijk beeld voor ogen; tweedehands maar dan wel first class. De gehele entourage moest een first class sfeer uitstralen, alsof je nieuwe spullen koopt. In mijn opzet ben ik geslaagd. Zowel over de webshop, boutique als de BI-kringloop parels krijg ik zoveel complimenten van mijn klanten. Ik heb zelfs in mijn etalage een melding geplaatst; ¨Ja, het is allemaal tweedehands¨. Want ik hoorde de kijkers zich dat afvragen. Ik ben er best wel trots op. First class, second hand shoppen is toch een heel fijne beleving. En dat is minstens net zo belangrijk. Life is about feeling good.

Welk interieur je ook hebt of wilt, BI heeft altijd wel een kringloop parel voor je. Van antiek, vintage of retro tot brocante en modern design. Dankzij mijn doorverkopende klanten krijgen kringloop parels een tweede leven bij jou thuis. In jouw interieur, die je zelf met liefde creëert en samenstelt. Helemaal jij, helemaal uniek. En het shoppen bij BI is een beleving; je krijgt persoonlijke aandacht en advies in een mooie en gezellige setting. Happy customers, daar gaat het vooral om.
Heeft BI op dit moment niet het juiste vintage vloerkleed dat je zoekt? Volg BI op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van Fresh Items. Wat vandaag niet is, kan morgen komen.

BOOMERANG ITEMS BOUTIQUE

BI kringloop parels zien, voelen én ervaren

Soms wil je eerst een kringloop parel zien, voelen en ervaren of je wilt wat inspiratie op doen. Dat kan bij BI in de opslag of boutique. Op afspraak of tijdens openingstijden van de boutique kun je binnenwandelen wanneer het jou uitkomt. Als je trouwens iets verder weg woont, kunnen we ook videobellen, krijg je net een beter beeld van die toffe, antieke kroonluchter. 
En niet alleen voor interieur items kun je bij BI terecht maar eigenlijk voor alles wat nog love heeft. Voor een tweedehands designer tas of spirituele boeken bijvoorbeeld. 

Niet perfect, maar wel uniek. Kringloop parels van BOOMERANG Items

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOPBOOMERANG ITEMS BOUTIQUE


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!