EEN TWEEDEHANDS VLOERKLEED ZORGT VOOR SFEER EN GEZELLIGHEID

Een tweedehands vloerkleed heb je in alle stijlen, materialen, vormen en maten. Hoogpolig, laagpolig, rond, vierkant, rechthoekig, modern, klassiek, vintage, van wol, polyester of katoen. Heel veel keus en er is altijd wel een tweedehands vloerkleed dat jouw interieur net die finishing touch geeft; sfeer en gezelligheid.

Een tweedehands vloerkleed, een voordelige eyecatcher

Een tweedehands vloerkleed is een voordelige eyecatcher en het geeft je interieur nét dat ene meer. Het zorgt voor warmte, sfeer en gezelligheid. Daarbij dempt een vloerkleed het geluid, zeker als je een laminaat- of parketvloer hebt. Het voelt ook gewoon lekker aan, onder je blote voeten. 
Met een vloerkleed kun je één geheel maken van bijvoorbeeld je zithoek maar ook accenten leggen en contrasten creëeren. Je kunt eigenlijk heel veel met een vloerkleed.
 
Wat dacht je van een vintage vloerkleed bij je industriële woonstijl? Of nog hipper: een vintage Perzisch tapijt, helemaal te gek. Een rode, jutten vloerkleed in een Bohemian interieur? Wow!
Je kunt met een tweedehands vloerkleed elke stijl creëren die je maar wilt. Romantisch, industrieel, klassiek of landelijk.
Het mooie van een tweedehands vloerkleed is toch ook wel de prijs. Omdat mensen vaker van interieur wisselen, kun je voor een leuk prijsje een vloerkleed kopen dat zo goed als nieuw is en helemaal bij jouw woonstijl past. 

BOOMERANG Items is een online kringloopwinkel waar je een tweedehands vloerkleed; een vintage vloerkleed, natuur vloerkleed, geweven karpet of vintage tapijten kunt scoren en ook nog eens geld kunt overhouden om andere leuke dingen mee te doen.
Tweedehands shoppen is een trend geworden en niet alleen vanwege de leuke prijs en duurzaamheid maar omdat je er gewoon een kick van krijgt. 

Kijk eens naar mijn Collectie Tweedehands vloerkleden & get inspired.

Of kom gezellig langs om naar dat mooie tweedehands Perzisch tapijt of te gekke vintage vloerkleed te kijken. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP