UNIEK ZIJN 🤎

Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Pascale Huiskamp. Wonende in het mooie Veluwse Heerde. Ik ben 26 jaar, heb een klein, mooi mannetje van anderhalf jaar. En woon samen met mijn vriend, die oorspronkelijk uit Nijkerk komt, in Heerde.
Deniz stelde mij, zoals een onderzoekende ondernemer dat doet, een aantal vragen. Daar geef ik graag antwoord op!

Waarom ik tweedehands items koop?
Nou daar kan ik direct een duidelijk antwoord op geven. Namelijk dat ik verslaafd ben, al vanaf dat ik klein was, aan spullen en kleding die uniek zijn. Niet zoals de meesten die met de mode meegaan. Ik wou altijd graag mijn eigen stijl bepalen, dat zat er vanaf jongs af aan al in. Daarom hou ik zo van tweedehands spullen! Je kunt er meer van kopen omdat het kleine prijsjes zijn en je kunt daardoor van alles combineren. Het is een uniek item dat niet gauw een ander ook heeft of draagt. Dat maakt mijn liefde voor tweedehands/vintage zo groot.

Waarom verkoop ik mijn items?
Omdat ik enorm veel heb en nogal een shopaholic ben van dure merken en tweedehands spulletjes. Ik kan natuurlijk niet alles dragen of in mijn huis neerzetten. Daarom wil ik er een ander blij mee maken.
Door dat kleine, mooie mannetje van me, een echte handenbinder, heb ik weinig tijd over om zelf mijn spulletjes te verkopen. Ik vind het daarom geweldig dat ik deze via BOOMERANG Items kan verkopen.

Waarom tweedehands bij BOOMERANG Items kopen?
Heel simpel; omdat het te leuk en goedkoop is om te laten liggen. Dat is een voordeel van tweedehands shoppen. Je kunt lekker uit je plaat gaan! Meer voor weinig. Zo helpen we elkaar en zo krijgen supermooie spullen een tweede leven bij een “tweede huisje”.  

Ik word helemaal enthousiast en krijg enorm veel energie van items die ik voor een prikkie heb gescoord. Waar een ander dan van vraagt: “waar heb je dat vandaan!? Helemaal te gek! ¨ Helaas voor hun is er dan niet gauw een tweede item van te vinden.
Maar juist dat vind ik leuk. Uniek zijn! En unieke spullen hebben HART TWEEDEHANDS UNIEK ZIJN.

Pascale Huiskamp

TWEEDEHANDS VERKOPEN VIA BOOMERANG ITEMS


VOLGENDE BLOG


  • Sila ON

    Hallo Deniz, zojuist heb ik via google een review met 5 sterretjes voor je gepost inclusief commentaar. Toen bedacht ik me zojuist dat ik ook nog even de aandacht wil vestigen op de garage waarin klanten nog lekker ouderwets rond kunnen struinen, alwaar je heel veel kleding en snuisterijen op een mooie manier hebt gepresenteerd. De items die ik daar gekocht heb, vind ik great! De ringen passen super bij mijn bling bling outfits, de stierenpotten heb ik laten opmaken met planten en cadeau gedaan aan een goede vriendin. En het kopje waar de nachtwacht op staat afgebeeld, daaruit drink ik s morgens mijn cappuccino. Ik kom gauw weer een keer neuzen in jouw garage. Groetjes van Sila

  • Jasper ON

    Heerlijk stel!

  • Farah ON

    Wat een super leuk post Deniz! Gaaf om te lezen dat Pascale en jij de passie voor unieke items delen. Ik kom vanavond weer je voorraad aanvullen met toffe items :)!


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!