HOUSE & LOVE = HOME

House & Love = Home en zo voelt het voor mij ook echt!
Sinds een paar jaartjes vormen Jasper en ik een stelletje. We verbleven een paar dagen in zijn appartement en dan weer bij mij. Maar dat heen en weer gezeul waren we al snel beu. We gingen op zoek naar een leuke woning. Gelukkig hebben we heel veel overeenkomsten; we houden allebei van unieke en bijzondere dingen. Ons huis moest dat ook zijn, uniek en bijzonder. Het werd een karakteristieke dijkwoning in Ridderkerk. En sinds kort zijn we de trotse eigenaren van ons huisje aan de dijk.  

¨Uniek en bijzonder moest ons plekje zijn; een karakteristieke dijkwoning is het geworden.¨

BLOG HOUSE & LOVE = HOME BOOMERANG ITEMS

Dream it, plan it, do it

Voordat we in juli de sleutels in ontvangst namen, hebben we ons goed kunnen voorbereiden. Voor welke stijl, materialen en kleuren zouden we gaan? Tijdens deze ontdekkings- en speurtocht hebben we elkaar nóg beter leren kennen, we houden van hetzelfde en het is ook echt een gezamenlijk project geworden. Waarbij de ene keer de keuze van Jasper en de andere keer mijn keuze doorslaggevend was. Het voelt goed om samen te dromen, te plannen en te doen! En wat hebben we er een vaart achter gezet! In no-time werd de basis gelegd. Want zoals je weet; je bent nooit klaar met het inrichten van je huis. Maar we wonen er, zijn gesetteld en de never ending fine-tuning kan beginnen. Heerlijk verder dromen en doen. 

Mixen & Matchen aan de dijk

Vanaf het begin wisten we al dat de inrichting zou bestaan uit vintage woonaccessoires, tweedehands meubels die we zelf zouden opknappen maar ook nieuwe spulletjes natuurlijk. We zouden gaan mixen & matchen aan de dijk. Een hoop spullen hadden we al zelf en de rest hebben we gekocht bij, hoe kan het ook anders, mijn eigen kringloopwinkel en vintage shop BOOMERANG Items! In de afgelopen maanden kregen we van doorverkopende klanten zulke leuke items ter verkoop aangeboden waar we direct ¨beslag¨ op hebben gelegd. Een ondernemer zijn valt niet altijd mee maar het heeft ook zo zijn voordelen. 

¨Something 2nd hand, something new, helemaal ons ding!¨

BLOG HOUSE & LOVE = HOME BOOMERANG ITEMS

Get inspired by BOOMERANG Items

Ik vind het leuk om anderen te inspireren want er is niets leukers dan een zelf samengestelde inrichting met vintage, tweedehands en nieuwe spullen. Het is uniek, cosy, persoonlijk, voordelig én helemaal hip. Ik zal daarom regelmatig kiekjes en filmpjes posten van ons huis aan de dijk via social media. Volg jij BOOMERANG Items al op Instagram & Facebook? Als je tips of advies wilt, kun je bij mij terecht. Kom langs in de BOOMERANG Items Boutique, altijd gezellig!
Jouw plekje + BI-kringloop parels + Handpicked Itemsliefde = Home.

Zo dankbaar

Ik ben een gelukkig mens mede dankzij mijn partner, familie & vrienden die hebben bijgedragen aan wéér een droom die is uitgekomen. Het leven is mooi!

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Irem ON

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Ik wens jullie veel geluk samen❤️

 • Patricia ON

  Gefeliciteerd met jullie woning en jezelf kunnen uitleven, met idd het voordeel van eerste keus 😍 is natuurlijk super. Komt vast helemaal goed, want, zoals je zegt: “Je huis is nooit klaar”.
  Ik wilde je gelijk nog even laten weten dat ik, buiten de andere spullen, helemaal happy ben met de geurblokjes. Heerlijk 💗
  en ik kom binnenkort weer eens rondneuzen. Veel plezier, succes en Love 💞

 • Diana ON

  Met recht de leukste vintage winkel van Ridderkerk, heel sfeervol ingericht en voor ieder wat wils, ook hele leuke nieuwe items. Deniz is een superlieve meid die met je mee denkt. Ik kom er graag!

 • Nick ON

  Mooi geschreven! Een prachtig huis hebben jullie zeker. Leent zich uitstekend voor een gezellige borrel. 😁

 • Mehmethan Ermis ON

  Deniz, gefeliciteerd met jullie woning. En het ziet er zeker prachtig uit. Bedankt nog voor de uitnodiging, we hebben een gezellige party gehad aan de dijk. Wanneer is the next party?Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!