STAPJE TERUG OM VOORUIT TE KOMEN

Soms moet je een stapje terug doen om vooruit te komen. Dat is dan ook de reden dat ik de BOOMERANG Items Boutique heb ¨afgestoten¨. Het zijn bijzondere tijden voor iedereen en met name voor (kleine) ondernemers. Laten we er met zijn allen het beste van maken! 🤎🤎
Ik ga in ieder geval vol vertrouwen en met enthousiasme verder met de webshop en het persoonlijk contact met klanten in de opslag in Ridderkerk. Deze heb ik in de afgelopen periode omgetoverd tot de BOOMERANG Items Showroom. Het is er heel gezellig geworden vind ik zelf. En gelukkig vinden mijn vaste klanten die tijdens de eerste shopdagen al langs zijn geweest dat ook. Dit stapje terug voelt goed!

¨Elke ervaring telt en brengt je weer een stapje verder¨

TWEEDEHANDS MEUBELS RIDDERKERK

BOOMERANG Items toen & nu

In 2020 besloot ik mijn hart te volgen en ben ik gestart met BOOMERANG Items. Nu ruim drie jaar later, kan ik zeggen dat ik er goed aan heb gedaan. Met hard werken, vallen en opstaan maar vooral met heel veel leuke ervaringen sta ik nog steeds achter mijn besluit.
Gaandeweg heb ik het oorspronkelijke concept wel iets aangepast. Ik richt me nu voornamelijk op dat waar mijn hart ligt: interieur itemsIn mijn online kringloopwinkel en showroom vind je kringloop pareltjes in alle interieurstijlen, gevarieerd en steeds afwisselend. Voor het mixen & matchen blijf ik ook nog nieuwe items uit de Collectie Handpicked Items verkopen. 

De afgelopen jaren had ik voor geen goud willen missen; wat een ervaringen en  persoonlijke groei. Op naar de volgende fase, spannend!

Nog een paar weekjes.....

Nog een paar weekjes en dan breken de feestdagen weer aan. Een drukke maar gezellige periode, vooral de kerst.
De kerstcollectie staat gereed in de webshop en de showroom is versierd. Heb je ook al zin in de kerst? Kom dan tijdens de shopdagen gezellig langs voor mooie & leuke hebbedingetjes. De koffie staat klaar. 

TWEEDEHANDS KERST DECORATIE RIDDERKERK

Als je zin in een event hebt, bezoek dan op zaterdag 16 & zondag 17 december a.s. ¨A Holiday Pop-up Weekend¨. BOOMERANG Items en andere leuke ondernemingen staan er met goed gevulde kramen met van alles en nog wat. Onze kraam zal gevuld zijn met toffe BI kringloop parels en leuke kerst-deco. Leuk je daar te ontmoeten! 

¨Maar eerst nog snel nog naar de zon ☀ ¨

Dit is niet mijn favoriete seizoen van het jaar, voor wat het weer betreft dan. Ik heb mezelf daarom verwend met een weekje Tenerife waar de zon nog altijd heerlijk schijnt. Ik verdien het ook wel een beetje; al die stappen en zo veel werk.
Fijn als je moeder er ook nog eens woont, want er gaat niets boven zon, strand, zee & shoppen met je moeder!

Dikke kus,

 VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP


VORIGE BLOG


 • Sonja ON

  Weer een hele creatieve omtovering van BI . Met jouw enthousiasme maak je me weer nieuwsgierig. Tot snel Deniz !

 • Dorien En Willem Engel ON

  Wat een super leuke blog! Ga zo door!!! Liefs Dorien en Willem Engel

 • Patricia ON

  Een stapje terug? Hoezo? Dit is een grote stap vooruit en een logische. Heerlijk de ruimte in je showroom en jezelf niet hoeven opsplitsen. Heb me al die tijd al verbaasd hoe je het deed. Gefeliciteerd met je beslissing en met jouw energie heb je de showroom gemaakt tot een gezellig trefpunt en heel veel mooie artikelen. Ik heb de eerste alweer gescoord 🎁🎄
  Maar geniet van je welverdiende vakantie in de ☀️ met je moeder en tot gauw. 🍀🥰

 • Nancy ON

  Wat een onzetted leuke items. Veel succes en ga je zeker aanbevelen! Groetjes Nancy

 • Martin ON

  Altijd leuk jullie tweedehands spullen. Goeie stap hoor. Alleen maar vooruit.Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!