DOE MIJ MAAR DE ZON!

Alle seizoenen hebben wel wat bijzonders maar het voorjaar en de zomer zijn toch wel mijn favorieten. Ook al hebben we nog niet echt bijzonder warme & mooie dagen gehad, de eerste zonnestralen vrolijken mij alweer op. De ¨langere¨ dagen geven me een energieboost; het is niet meer donker als ik thuis kom van werk en ik had er gewoon weer zin in om mijn huis, tuin & mezelf summer-proof te maken. Doe mij maar de zon, heerlijk!

¨Geluk zit in het zonnetje¨

BLOG DOE MIJ MAAR DE ZON!

De lentekriebels

Door de lentekriebels zijn Jasper en ik weer bezig geweest in en om ons huisje aan de dijk. De voorjaarsschoonmaak hebben we net achter de rug. De meubels zijn van hot naar her geschoven en de indeling is wat aangepast, weer eens wat anders. Ook hebben we met goedkope woonaccessoires & Handpicked Items van BI een gezellige twist aangebracht. Binnen is het klaar. De tuin en het terras hebben ook een beurt gekregen. Met de hogedrukreiniger in de aanval tegen de groene aanslag, het meubilair en de BBQ schoongemaakt en met de potten en vazen gevuld met nieuwe, bloeiende planten ziet mijn buitenruimte er weer mooi uit. Mijn schoonmoeder met groene vingers heeft een handje geholpen. Dankjewel Jolanda!  

¨De zon geeft je energie & leven¨

De lentekriebels bij BOOMERANG Items 

Ook BOOMERANG Items heeft de lentekriebels te pakken! De collecties zijn aangevuld en vernieuwd met BI kringloop pareltjes; van kringloop meubels tot vintage woonaccessoires en natuurlijk met Handpicked Items. Heb je de toffe, draadloze tafellampen gezien? Die zijn zo handig voor binnen én buiten.
De collecties Kleding, Schoenen en Tassen & Accessoires zijn aangevuld en helemaal summer-proof. Je kunt met BI, voordelig en vooral stralend de lente en zomer door.

De etalage van BOOMERANG Items Boutique is weer vernieuwd en ziet er gezellig uit. Binnenkort kan de deur open blijven staan en de heerlijke buitenlucht, warmte en gezellige klanten kunnen naar binnen stromen. 

De zon schijnt eigenlijk altijd, ook achter de wolken!

Het leven is zo bijzonder en ik heb zoveel moois om naar uit te kijken. Op 1 juni 2023 is BOOMERANG Items alweer 3 jaar in bedrijf! Het was niet altijd even makkelijk maar de uitdagingen ben ik vol liefde en passie aangegaan. Het heeft me als ondernemer én als mens doen groeien. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, dank ik hiervoor. 

Binnenkort word ik weer ¨tante¨. Mijn lieve, gekke, spontane vriendin Cindy is hoogzwanger. Spannend.... En nee, die kriebels heb ik nog niet. 

Oh ja, ik zou het haast vergeten, Moederdag! Bij BI hebben we heel veel leuke cadeautjes die je aan je moeder kunt geven. Zij is immers het zonnetje in je leven. 

BLOG DOE MIJ MAAR DE ZON!

Op naar een mooie lente & zomer, laten we van het leven vooral een feestje maken. 

Dikke kus,

 VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Patricia ON

  Ja Deniz, de 🌞 doet veel met je, meer dan mensen vaak denken. Heerlijk genieten van je vernieuwde tuin (en huis natuurlijk). Ik doe het nu nog met windlichten en die geweldige led-kaarsen van BI (veiliger ook met de 😺😸) maar draadloze lampen zijn ook ideaal. Zal binnenkort eens kijken.
  Weer een geweldige blog en laat de zomer maar komen, lekker weer in lichtje jurkjes en topjes naar buiten, zalig.
  En jij idd de deur open, frisse lucht, natuurlijke warmte en hopelijk veel klanten, want je hebt genoeg te bieden 😍🙏🏼
  Tot gauw 🌞

 • Diana ON

  Super leuke blog, net als jij! En lekker druk bezig. Tot snel! 🤗

 • Jamie ON

  Geweldige blog weer!! doe mij ook maar lekker de zon <3

 • Arina ON

  Paar weken geleden een supermooie zwarte mozaïek vaas gekocht.😍
  Als de zon☀️ erin schijnt heb ik zo’n mooi effect in de kamer. ❤
  Superleuke winkel. En een hele mooie ervaring 💜

 • Cindy Dubbelman ON

  Zo leuke blog! Ahahha 🥰💃 van de week zelf zo een toffe draadloze lamp gekocht bij BI voor de babykamer! Helemaal blij mee! ❤️💃Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!