BE THE CHANGE

Het is alweer april 2022 en we staan, in ieder geval als mens, nog overeind. What doesn´t kill you, makes you stronger. Dat heb ik nu aan den lijve mogen ondervinden. Makkelijk hebben we het met zijn allen absoluut niet gehad en onze kijk op de wereld is, ongeacht je perceptie, veranderd. Dit soort ervaringen brengt ook heel veel mooie en positieve bewegingen op gang. Want het laatste wat we verliezen is hoop en onze creativiteit. Gelukkig maar!

Want a change? Be the change!

En dat we liefdevol, flexibel en creatief zijn, hebben we met zijn allen bewezen. Persoonlijk heb ik me in ieder geval weer op de ¨ouderwetse manier¨ kunnen verbinden met mijn inner circle. Leuke avondjes samen met Jasper of mijn vriendinnen werden gevuld met take-aways of zelfgemaakte tapas, gezelschapsspelletjes en soms met diepgaande maar bemoedigende gesprekken.
Als gemeenschap zijn we steeds meer lokaal gaan kopen om de kleine ondernemer te ondersteunen. De kleine ondernemer heeft alles uit de kast gehaald om de uitdagingen aan te gaan om zo zijn klanten nog steeds te kunnen verwennen. Veel mensen zijn een totaal andere weg ingeslagen; ze hebben deze bizarre tijden benut om eindelijk hun hart te volgen en als zelfstandige ondernemer of zelfs retailer verder te gaan. Met alle risico's van dien maar met net zoveel, of zelfs meer, voldoening brengen ze hun bijzondere diensten of handgemaakte en zelfontworpen producten op de markt.
Het is duidelijk; we willen allemaal weer terug naar de menselijke maat, naar diversiteit in aanbod en vooral naar menselijke verbinding.

HANDPICKED ITEMS | BOOMERANG Items

BOOMERANG Items goes handpicked

Met mijn Boomerang Items Boutique wilde ik de leuke, verbindende, menselijke kant van het winkelen terugbrengen. Dat is gelukt! Mijn klanten en ik genieten van het persoonlijke contact en de beleving. Het online shoppen is praktisch en dat houden we er natuurlijk ook in. Zo kun je er ¨als de kippen bij¨ zijn als ik een Fresh Item plaats. 
Ik krijg zulke leuke reacties op de boutique én de BOOMERANG first class, second hands items maar het is tijd voor change! Ik heb nu als try-out de Collectie Handpicked Items toegevoegd. Handpicked is zoiets als speciaal geselecteerd voor mijn klanten. Deze collectie zal bestaan uit nieuwe, ongebruikte items van (voornamelijk) ondernemers die, net zoals bijvoorbeeld Otto Rozing, hun zelfontworpen creaties aanbieden en die natuurlijk een aanvulling zijn op de bestaande tweedehands collectie van BI. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kaars voor die onwijs gave brocante kandelaar of een mooie woonaccessoire waarmee je je vintage nachtkastjes kunt verfraaien. Ik hoop dat je net zoveel van deze nieuwe collectie zult genieten als de makers én de handpickers (Jasper heeft er ook een hand in).
Want to change? Be the change! Terug naar de menselijke maat, terug naar de ¨kleine ondernemer¨ en terug naar de beleving van het winkelen. Met zijn allen lukt het ons!

Mixen & matchen aan de dijk

Nog meer leuk nieuws! De kogel is door de kerk; Jasper et moi gaan samenwonen. Ondanks dat hij zelden van me wint tijdens spelletjes, durft hij het aan. In Ridderkerk hebben we samen een mooie dijkwoning gekocht die we gaan inrichten met tweedehands en nieuwe handpicked items op zijn BOOMERANG Items. Dat wordt mixen & matchen aan de dijk. Op naar een nieuwe fase en uitdaging, we hebben er zo´n zin in!

Binnenkort vertel ik je er meer over. So stay tuned

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Sophie ON

  Super trots op je en heel leuk het nieuwe concept met handpicked items!

 • Patricia ON

  Hoi Deniz, op deze, nu, dubbel Goede Vrijdag weer eens, op m’n gemak, je webwinkel doorgespit en wat heb je weer leuke spullen 😍 Maar inderdaad, na deze 2 vervelende jaren, is het een verademing weer menselijkheid en “direct contact” te hebben. Genieten van het echte, het pure, het aanraken, het voelen van “dingen”. Dit woordje “dingen” is in dit geval far below reality, want alles wat je biedt zijn pareltjes. Met gevoel, met karakter en ja, het is alweer april, love is in the air, niet alleen bij de vogeltjes, maar bij iedereen. De zomer is onderweg, het zonnetje is er al wat vaker en dat doet wat, met iedereen. Tijd voor verandering en wat is dan mooier dan ook in huis weer wat te veranderen. Kleine dingen die het doen, toch? Heb alweer genoeg gezien en het gevoel, hebben, hebben, hebben, is er weer. Heerlijk zoals je samen bent gaan en gaat werken met de kleine zelfstandige ondernemer, ook dat is LOVE 💗 met eerlijke, natuurlijke materialen. Het maakt dat ik wil rondstruinen in de boutique, wat hopelijk binnenkort eindelijk kan gebeuren. Gefeliciteerd met jullie 🏡, waar je ook je creativiteit op los kan laten. Veel geluk, samen met Jasper 💞. Zoals ik al schreef, Love is in the air, dus het perfecte moment.
  Kan niet wachten om even over vliegen en alles te zien en te voelen, dus Deniz, ga door 💪🏼, tot snel, tot BI, tot Love

 • G ON

  Ik volg Boomerang nu al een tijdje en wat een geweldig concept zeg! Super excited om gauw eens langs te komen en iets boomings te scoren bij je. Cheers to all the good things!! <3

 • Ivonne Cinjee ON

  Hee Deniz!
  Wat een leuke blog weer, en ja, goddank kan alles weer een beetje normaal gaan.
  Onwijs goed wat jij allemaal doet! Je winkel in het centrum ziet er steeds opnieuw waanzinnig uit, zeker nu weer met al je speciale items…
  Ik kom er heel graag, zodra ik kan en zie ook steeds weer te veel mooie spullen.
  Ook zo fijn dat jullie een leuk huis gevonden hebben op de dijk! Ik hoop echt nog zo lang te kunnen genieten van jou mooie winkel, jou positieve energie en alles wat je onderneemt..
  Tot heel snel weer, en you go girl!!!
  Ivonne xx

 • Jasper ON

  Stap voor stap bouwen we aan iets moois!
  Zonder al die fijne mensen om ons heen die iedere keer weer een kijkje komen nemen was het nooit gelukt. Trots op jou!!Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!