DECEMBER!

We zitten alweer halverwege december 2022, wat gaat de tijd ongelooflijk hard! Het is de drukste maar tegelijkertijd ook de gezelligste maand van het jaar. Voor mij in ieder geval wel; met mijn werkzaamheden voor BOOMERANG Items, mijn nieuwe baan en met de get-together-parties met familie & vrienden. December is gewoon een bijzondere maand. 

BLOG DECEMBER KERST

December, de feestmaand

Sinterklaas en zijn aanhang zijn inmiddels gearriveerd in Spanje en we zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. De webshop en de BOOMERANG Items Boutique heb ik vorige maand al kerstproof gemaakt. Wat een klus! Maar het is me weer gelukt. De Collectie Tweedehands Kerst stond begin november online en de boutique is weer mooi gedecoreerd in kerstsferen met mooie, grappige, praktische en goedkope kerstspullen. Van vintage kerstballen, goedkope kerstbomen tot allerlei hebbedingetjes en kerstspullen die je voor een gezellig feest nodig hebt.

Ook voor de Collectie Handpicked Items ben ik op pad geweest. Ik heb mooie en hippe kerstaccessoires kunnen scoren. Wist je dat Mixen & Matchen van oude en nieuwe kerstspullen helemaal in is? 
Ons dijkhuisje heb ik in de kersttrend 2022 versierd. Met nieuwe, oude & vintage kerstspullen. We hebben flink gemixt & gematcht aan de dijk, wij zijn trots op het resultaat. Is het bij jou thuis ook kerstproof en gezellig?

BLOG DECEMBER KERST

¨Flexibel zijn in uitdagende tijden, een must¨

In december ben ik ook gestart met mijn nieuwe deeltijd-baan bij Facet Ridderkerk, een welzijnsstichting in de gemeente Ridderkerk. Dat het uitdagende tijden zijn, hoef ik niemand uit te leggen en zeker de kleine ondernemers niet. Mijn onderneming BOOMERANG Items overeind houden, is nu mijn grootste uitdaging en dan moet je wel flexibel zijn. Daarom heb ik het besluit genomen om in deeltijd te gaan werken. Het brengt me naast wat financiële stabiliteit ook zoveel andere mooie dingen! Wat een leuke werkkring; boeiende taken en mooie, warme collega's. Lucky me en bedankt Facet!

¨Met liefde is alles mogelijk¨

Enige tijd terug las ik een berichtje op Instagram van een collega-ondernemer in Ridderkerk. De best wel verdrietige post raakte me. Ik wil haar een hart onder de riem steken; liefde overwint alles. Waar we doorheen gaan, is ons aller Pakkie An. We gaan het redden! Steun de kleine ondernemer, be the change.
Pakkie An, dé boetiek voor dames & doeraks waar het modehart sneller van klopt en waar je thuiskomt! Ga eens op de koffie bij Carola.

We 🤎 kerst!

De kerstperiode is bijzonder en brengt licht in ons leven, letterlijk en vooral figuurlijk. De straten, winkels en onze huizen zijn versierd met lichtjes, kaarsen en mooie kerstspullen. We verwennen elkaar door het kopen van cadeautjes voor onder de boom. We maken ons extra mooi voor de kerstdagen om deze samen met familie & vrienden, genietend van heerlijke maaltijden, drankjes en kerstlekkernijen, door te brengen. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat we liever naar elkaar toe zijn. Gelukkig maar, dat hebben we allemaal, zeker in deze roerige en vreemde tijden, nodig.

Mooie, liefdevolle feestdagen en een goed uiteinde toegewenst!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

 BLOG DECEMBER KERST


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Diana ON

  Wat ben je toch een kanjer zoals je alles doet en aanpakt. Als er iemand waardering verdient, dan ben jij het! Ik ga ook zeker langs bij Pakkie An. Ik wens je hele gezellige dagen en voor het nieuwe jaar heel veel succes! 💜

 • Patricia ON

  Lieve Deniz, krijg er een warm gevoel bij. Geweldig hè, de decembermaand, de gezelligheid, verlichting in de straten en etalages.
  Geneuzeld op je website en ja, direct besteld. Of ik alles gelijk kan benutten weer ik niet, want m’n verhuizing kost me meer tijd dan ik dacht (de inrichting dus 🤗) maar kandelaars, kaarsen en decoraties zijn altijd welkom en precies wat ik nog mis, dus prima, komt wel goed.
  Je nieuwe job combineren, is ook een uitdaging, maar dat past wel bij jou en goed doen voor anderen, tsja, de perfecte combinatie: Zij een parel erbij en jij de pareltjes die je aanbied, kan niet beter.
  Wens je hele fijne, gezellige dagen en een super 2023, zowel zakelijk als privé.
  Alles is goed en zie je gauw. Liefs Patricia and cats 😻🎄

 • Carola Kraaijeveld - Owner Pakkie An ON

  Wat een prachtig gebaar, dankjewel hiervoor. Heerlijk geschreven tekst, daar krijgt iedereen positieve vibes door. Geniet van de feestdagen. Veel succes. 🫶

 • Ilse Zwijnenburg ON

  Lieve Deniz, een leuke blog met veel liefde voor je winkel, maar ook spreek je liefde en warmte over je andere collega’s, precies zoals jij bent.
  Een hartelijk persoon wat veel mensen goed doet.
  En in je winkel staan steeds weer andere mooie items die weer op een 2e kans kunnen rekenen.
  Wens jullie mooie feestdagen en een gezond liefdevol 2023 Ilse

 • Jean-Marie ON

  Hallo Lieve Deniz …
  Jou jeugdige uitstraling…
  Jou Liefde voor jou onderneming…..
  Jou hart , wat verder leeft in zovele huiskamers van gelukkige klanten ….
  Jou dagelijkse inzet , niet alleen in jou mooie winkel en onderneming BOOMERANG ….
  Maar ook jou Nieuwe uitdaging en inzet voor het welzijn van andere ….
  Ik persoonlijk bestel regelmatig iets mooi’s van jou mooie Items , en je verbaast mij telkens !
  Met hoeveel Liefde en zorg alles word ingepakt, verzonden en de leuke kleine extra’tjes , hoe klein ook het straalt zo een intense diepgang uit van wie je bent ….
  Een fantastische Meid met het hart op de juiste plaats…..
  Samen helpen we jou ook door deze moeilijke tijden ….
  Jou succes zullen we met ons allen ….
  En in het bijzonder jou klanten blijven steunen … En zeer zeker jou mooie onderneming….
  BOOMERANG …..
  Succes, fijne Kerstdagen….
  Een geweldig ondernemend Gelukkig Nieuwjaar….
  Blijf Gezond …
  Jean-MarieWat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!